Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mælkesyrebakterier

Maven er en en af de vigtigste organer, når det kommer til at have et stærkt immunforsvar. Vores mave bearbejder alt det vi indtager, og det er derfor vigtigt at vi har det rigtige bakterieflora i maven og tarmen. Her kommer mælkesyrebakterier ind i billedet.

Hvad er mælkesyrebakterier? | Forskellen på probiotika og præbiotika | Hvad gør mælkesyrebakterier?

Hvad er mælkesyrebakterier?

Mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, der omdanner kulhydrater til mælkesyre, ydermere kæmper mælkesyrebakterierne en kamp for, at opretholde og skabe balance i bakteriefloraen, hvilket kan være med til at vedligeholde mave- og tarmfloraen, stimmulere immunssystemet samt bidrage til fordøjelsens normalfunktion. 

Hvad gør mælkesyrebakterier?

Mælkesyrebakterier er med til at sikre en god bakteriebalance i mave- og tarmfloraen, hvilket er vigtigt for tarmen, immunsystemet og fordøjelsen. Ydermere er mælkesyrebakterierne med til at omdanne laktose til mælkesyre - denne gæringsproces og har blandt andet betydning for bakteriesammensætningen i mave- og tarmkanalen. 

Samtidigt så er mælkesyrebakterierne vigtige, fordi de bidrager til optagelsen af vitaminer og opbygning af slimhinden i tarmen.

Hvem bør tage mælkesyrebakterier?

Mælkesyrebakterier bidrager til mave- og tarmfloraens normalfunktion og har samtidig betydning for fordøjelsen i mave- og tarmkanalen. Fordøjelsesprocessen er vigtig da det er her mavetarmkanalen optager de vigtige næringsstoffer, det er også har at mad og væske omdannes til affald.  Mælkesyrebakterier er relevant for alle, da de spiller en vigtig rolle for flere af kroppens vigtige processer og egenskaber, herunder immunforsvaret og fordøjelsen. 

Mælkesyrebakterier / Probiotika

Du kan støde på kosttilskud som er navngivet med ordet Probiotika. Probiotika er et græsk ord som betyder "for livet". Mælkesyrebakterier og probiotika er det samme blot to forskellige ord og betegnelser. Dermed er et probiotika-tilskud det samme som et kosttilskud med mælkesyrebakterier.  

De mest solgte mælkesyrebakterier


Forskellen på probiotika og præbiotika

Probiotika, også kendt som mælkesyrebakterier, er levende mikroorganismer. Præbiotika er derimod kostfibre, der hjælper med at fremme væksten af probiotika. I visse tilfælde kan præbiotika betragtes som "føde" eller "energi" for probiotika. Mens probiotika er levende, er præbiotika det ikke. De to, præbiotika og probiotika, arbejder i samspil, hvor præbiotika støtter og fremmer probiotika.

Hvordan får man mælkesyrebakterier?

Mælkesyrebakterier kan indtages på flere måder. Der findes mange fødevarer der har et naturligt indhold af de vigtige bakterier, herunder eksempelvis syrnede mælkeprodukter, som A38 og yoghurt, man kan også finde probiotika i syrnet kål, sojabønnepasta og kefir. Det kan være en udfordring at få et tilstrækkeligt indtag gennem kosten, hvorfor et kosttilskud kan være et godt supplement. Du kan både finde kosttilskud som kapsler, fermenterede drikke og vingummier. Solaray har udviklet en serie under navnet Multidophilus som er kølebehandlede mælkesyrebakterier, der er kendt for at have en unik høj optagelighed.  

Køb mælkesyrebakterier på Jala Helsekost

På Jala Helsekost finder du et bredt udvalg af anerkendte kosttilskud med mælksyrebakterier. Find de bedstsælgende favoritter fra brand som Biosym, Solaray, Värn, Pureviva og mange flere. Du finder altid lave priser og får som udgangspunkt altid dag-til-dag levering når du handler hos os.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os