Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Solaray Multidophilus
Solaray Multidophilus er en serie baseret på mælkesyrebakterier og probiotika. En sund tarmflora er essentielt for en god fordøjelse og en sund fordøjelse er vigtigt for kroppens overordnede sundhed. I denne kategori finder du Solarays unikke Multidophilus-tilskud.

Læs mere om Solaray Multidophilus, lige her >>

Unikke mælkesyrebakterier

Solaray Multidophilus-serien er baserede på levende mælkesyrebakterier, som aktivt bidrager til en sund tarmflora, som har betydning for kroppens evne til at fordøje. Mælkesyrebakterier er levende organismer som stabiliserer bakteriebalancen og øger syreniveauet. Der findes et utal af forskellige stammer indenfor mælkesyrebakterier, men Solaray Multidophilus adskiller sig fra normen. Disse mælkesyrebakterier er nemlig kølebehandlede, hvilket øger levetiden på bakterien. Det har en positiv virkning på effekten.

Milliarder af bakterier pr. daglig dosis
En daglig dosis af Solaray Multidophilus indeholder milliarder af levende mælkesyrebakterier. Man kan som sådan ikke overdoseres med mælkesyrebakterier, hvorfor man altid bør anvende et tilskud med højt indhold af bakterierne. Ydermere findes forskellige bakteriestammer i disse tilskud, hvilket er med til at styrke effekten.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os