: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Solaray Multidophilus

Solaray Multidophilus er en serie baseret på mælkesyrebakterier og probiotika. En sund tarmflora er essentielt for en god fordøjelse og en sund fordøjelse er vigtigt for kroppens overordnede sundhed. I denne kategori finder du Solarays unikke Multidophilus-tilskud.

Læs mere om Solaray Multidophilus, lige her >>

Unikke mælkesyrebakterier

Solaray Multidophilus-serien er baserede på levende mælkesyrebakterier, som aktivt bidrager til en sund tarmflora, som har betydning for kroppens evne til at fordøje. Mælkesyrebakterier er levende organismer som stabiliserer bakteriebalancen og øger syreniveauet. Der findes et utal af forskellige stammer indenfor mælkesyrebakterier, men Solaray Multidophilus adskiller sig fra normen. Disse mælkesyrebakterier er nemlig kølebehandlede, hvilket øger levetiden på bakterien. Det har en positiv virkning på effekten.

Milliarder af bakterier pr. daglig dosis
En daglig dosis af Solaray Multidophilus indeholder milliarder af levende mælkesyrebakterier. Man kan som sådan ikke overdoseres med mælkesyrebakterier, hvorfor man altid bør anvende et tilskud med højt indhold af bakterierne. Ydermere findes forskellige bakteriestammer i disse tilskud, hvilket er med til at styrke effekten.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader