Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Solaray
Solaray har i mange år været et af danskernes favoritmærker. De har et stort sortiment, som er utrolig nemt at finde rundt i. Altså et sortiment med noget for alle!

Læs mere om Solaray lige her >>

Solaray - Verdens mest populære mærke?

Solaray, stiftet i USA i 1974, er en pioner indenfor kosttilskud. De blev opkøbt i 1991 og derefter løftet til nye højder. Sortimentet tæller, på verdensplan, ca. 1000 forskellige produkter. Selvfølgelig er ikke alle produkter tilgængelige herhjemme, da den europæiske lovgivning er noget strammere end i resten af verden.

Alle Solarays produkter er af ekstrem høj kvalitet, og altid produceret med naturlige ingredienser. Solaray elsker at bruge urter og andre alternative behandlingsformer i deres kosttilskud, både som enkelt-urt tilskud og som blandinger.

Kæmpe Udvalg - Nemt at finde rundt i

Vi har et meget stort udvalg af spændende og effektive kosttilskud fra Solaray. De er delt op i overordnede kategorier, ud fra farven på deres låg. Sådan kan du let kende forskel på produkterne.

  • Grønt låg: Én urt
  • Hvidt låg: Vitaminer mineraler, mælkesyrer og fedtsyrer
  • Blåt låg: Urteblanding
  • Rødlilla låg: Urteekstrakt

Solaray Produkter

Produkterne fra Solaray basere alle deres kosttilskud på forskning, hvilket betyder at de kan tilbyde deres kunder et innovativt sortiment. Solarays kosttilskud er alle hurtigt opløselige og optagelige hvilket gør, at man får mere effekt for pengene. Herunder vil vi give dig et overblik over vores mest populære produkter:

Cal-Mag 1:1 m. D-vitamin og K2

Dette kosttilskud med Calcium og Magnesium som hovedingredienserne, er bidrager effektivt til hjerte, stofskifte, knogler og nervesystemet. Med andre ord, dækker det mange af vores kunders behov. Især fordi det også indeholder D-vitamin, som gør kalk nemmere at optage for din krop, og er god mod vintermørket. Produktet indeholder høje doser af Calcium og Magnesium.

Mega B-Stress

Dette vitamin og mineral kompleks indeholder mange forskellige B-vitaminer. Derudover er der et højt indhold af C-vitamin og magnesium. Alt i alt, er det er B-vitamin kompleks med flere essentielle vitaminer og mineraler. Mega B-Stress har trinvis optagelse, som sikrer at kapslen opløses i to trin.

Magnesium Citrat

Magnesium Citrat er et letoptageligt magnesium tilskud, som også indeholder urter og planter såsom mælkebøtte og brøndkarse. Alt dette er pakket ind i en vegetabilsk kapsel. Magnesium bidrager bl.a. til et velfungerende stofskifte og nerveimpulser, at mindske træthed eller udmattelse og til at vedligeholde knoglerne.

Spektro Multi-Vita-Min

Dette er Solarays svar på et komplet vitamin- og mineralprodukt. Denne udgave er med Jern og K-vitamin, men den findes også uden. I Solarays ånd, er dette selvfølgelig ikke et simpelt multivitamin. Det er nemlig tilsat diverse frugt- og planteekstrakter såsom papaya, spirulina og hyben.

All Omega 3-6-9

All Omega er en unik kombination af tre essentielle fedtsyrer: Omega 3, 6 og 9. Disse essentielle fedtsyrer kan kroppen ikke selv danne og skal derfor tilføres gennem kosten. Ifølge kostrådene bør vi spise mere fisk - og faktisk helt op til 350 g. ugenligt. Det er de færreste danskere der gør det, hvorfor et kosttilskud kunne være en oplagt mulighed for de gavnlige egenskaber fiskeolie bidrager til. Solaray har blot denne samlede fiskeolie-kombination i deres sortiment, der kommer i to størrelser på 90 og 180 kapsler.

Multidophilus24

Hele 30 milliarder mælkesyrebakterier på en dagsdosis, fordelt på 24 forskellige bakteriestammer, er hvad man får med dette geniale mælkesyreprodukt. Inde i maven spiller de godartede mælkesyrebakterie en stor rolle i, at alt forløber som det skal.

Billigste Solaray i DK?

Vi bestræber os altid på at have de bedste priser i Danmark, på alle vores kosttilskud. Derfor tilbyder vi fra 15% rabat på alt fra Solaray. Det må siges at være et godt tilbud. Ved køb på over 295,- får du oven i købet fri fragt!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os