Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Solaray Spektro
Spektro-serien fra Solaray er baseret på multivitamin. Find Solarays fortolkning af et effektivt multivitamintilskud som sprudler af kvalitet. Multivitamin bidrager til en sund vitaminbalance, som er vital for mange af kroppens vigtigste processer, herunder b.la. immunsystemet.

Læs mere om Solaray Spektro-serien, lige her >>

Multivitamin af bedste kvalitet

Spektro er multivitamin-serien fra Solaray. Spektro findes i forskellige udgaver, som indeholder forskellige supplerende mineraler. Derfor er det muligt at finde et tilskud, som foruden bidrager til en sund vitaminbalance også kan hjælpe til andre processer. Solaray har udviklet Spektro udgiver specificeret til alder, hvilket sikrer en hensigtsmæssig dosis på tværs af alderen.

Multivitamin med flere funktioner
Solaray har suppleret flere af deres Spektro-tilskud med mineraler, som støtter effekten af tilskuddet. De mange Spektro-tilskud er vidt forskellige, hvilket skaber en unik mulighed for at finde et multivitamintilskud der passer specifikt til ens behov.

Kvalitet er en mærkesag
Solaray er kompromisløse hvad angår kvalitet, og det afspejles tydeligt gennem hele Spektro-serien. I disse tilskud har man udvalgt kun de bedste ingredienser, for at sikre en høj optagelighed og stærkt effekt. Multivitamin bidrager til en sund vitaminbalance, som er vigtigt for mange af kroppens egenskaber og processer.

Hvorfor er mulitvitamin godt for mig?
Multivitamin er ikke blot et vitamin, det er derimod en sammensætning af de forskellige vitaminer, hvilket bidrager til en sund vitaminbalance. Mange af kroppens egenskaber er afhængige af vitaminer, og et underskud af enkelte vitaminer, kan give komplikationer. Med multivitamin, kan man mindske risikoen for vitaminunderskud, og ydermere er det en økonomisk dygtig løsning.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os