Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Solaray Magnesium
Magnesium er vigtigt mineral som kan afhjælpe naturlig udmattelse. Solaray er eksperter i magnesium, og står bag et utal af favoriserede magnesiumtilskud. I denne kategori finder du både koncentrerede og multifunktionelle magnesiumtilskud fra Solaray.

Læs mere om Solarays Magnesium, lige her >>

Solaray - Faglig ekspertise i magnesium

Solaray er kendt for deres effektive magnesium tilskud. Mineralet afhjælper naturlig udmattelse og er essentielt for personer der lever en fysisk aktiv hverdag. Magnesium kan reducere ømhed efter fysisk aktivitet. Ydermere spiller magnesium en vigtig rolle for stofskifteprocesserne, og har et stærkt samspil med mere end 100 forskellige enzymer.

Solaray Cal-Mag - Et bestsellertilskud
Solaray Cal-Mag er et kombineret tilskud med kalk og magnesium, som udgør en unik og effektiv kombination. Kalk er et mineral, som har stor betydning for knogler, tænder og brusk, mens Magnesium har stor betydning for musklerne og leddene. Solaray Cal-Mag bidrager til et stærkere skelet og afhjælper naturlig udmattelse og muskeltræthed. En bestseller.

Solaray Mega B-stress - Multifunktionel favorit
Dette tilskud er et must have for personer der lever en travl hverdag, hvor energiniveauet konstant bliver udfordret. Med indhold af adskillige B-vitaminer og magnesium, bidrager Solaray Mega B-stress med energi og styrke til en travl og fysisk aktiv hverdag.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os