Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mineraler

Mineraler er en naturlig del af kroppen og jorden, men hvad er det helt præcist og hvorfor skal vi tage dem som kosttilskud?

Find svar på dette, og meget andet lige her >>

Hvad er mineraler?

Mineraler og vitaminer er ikke det samme. Også selvom de ofte kommer i samme kosttilskud.
Et mineral er en slags byggesten i kroppen. Det er ofte nogle funktioner som er vitale kroppen som disse mineraler understøtter. Hvis ikke disse funktioner understøttes med den rette mængde mineraler, kan man opleve flere bivirkninger.

Mineral underskud

Som sagt kan underskud af forskellige mineraler påvirke kroppen på flere måder. Magnesium underskud kan fx gøre det svært at sove ordentligt pga. kramper, Calciummangel kan over længere tid føre til knogleskørhed og jernmangel også kaldet anæmi kan føre til træthed.

Magnesium

Magnesium er medspiller i utallige processer i kroppen. Derfor er det et meget populært mineral blandt vores kunder. En af fordelene ved magnesium er, at de kan reducere træthed og udmattelse.

Zink

Zinkmangel er ikke så almindeligt i Danmark. Dog kan de ældre, alkoholikere og folk med en ensidig kost være særligt udsat for at udvikle en mangel på zink.

Jern

Jern kan fås via kosten i form af kornprodukter, lever og andet kød samt broccoli. Især ældre med ensidig kost og vegetarer og veganere kan være i risikogruppen for jernmangel.

Kalk

Kalk, eller calcium, er en vigtig byggesten for kroppens knogler. Kalktilskud anbefales til post-menstruelle kvinder, da de har større risiko for at få knogleskørhed.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os