Køb for 199 kr. mere, og få fri levering
Priskup Træt af at være træt? Så prøv Floradix Kräuterblut – Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse – Køb lige her >>

Sammensatte Mineraler

Sammensatte mineraler er kosttilskud med flere end ét mineral, og så er de forskellige.

De er ofte lavet af ingredienser der understøtter hinanden, læs mere om produkterne, lige her >>

Kosttilskud med flere mineraler

Et sammensat mineralprodukt er ofte løsningen for dem der ønsker at spare pengene og pladsen ved at købe to forskellige produkter. Ofte får man også meget bedre virkning og optagelighed, da der er tilsat hjælpemineraler eller stoffer som forbedrer virkningen af produktet. Et eksempel på dette er Chrom tilskud, som nogle gange er tilsat kanel og/eller sort peber. Disse to ingredienser skulle øge virkningen og optagelsen, men er ikke bevist.

Calcium og magnesium
En klassiker der har ry for at afhjælpe mange symptomer. Heri får du nemlig gavn af den synergistiske virkning af kalk og magnesium sammen, i de helt rigtige doser. Solaray, Biosym og Unikalk laver nogle populære udgaver.

Alle mineraler i ét kosttilskud!
Hvis du ønsker at dække hele dit behov for mineraler, kan et kosttilskud som indeholder alle mineraler være den bedste løsning. Biorto laver et populært multimineral og Pharma Nords Bio-SelenoPrecise er et andet godt kosttilskud der dækker mange spektre.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader