Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Chrom

Chrom er meget mere end bare lir på amerikanske muskelbiler, det kan nemlig være et effektivt kosttilskud.

Læs mere om hvad chrom er, og hvad det kan gøre for dig lige her >>

Hvad er Chrom/Krom?

Krom er et mineral og et grundstof, Chromium. Udover at være et flot og skinnene metal, er det i sin trivalente form en naturlig del af nogle fødevarer og den form man finder i kosttilskud.

Krom har en effekt på dit insulin. Hvilket betyder at det kan være gavnligt, hvis du skal have hjælp til at regulere dit blodsukker bedre. Derudover har krom også en gavnlig effekt på kroppens omsætning af makronæringsstoffer dvs. stofskiftet. Læs meget mere om dette og hvorfor længere nede.

Krom/Chrom som kosttilskud

Krom er ikke et af de mest populære kosttilskud, det er en velbevaret "hemmelighed". Den kan nemlig have stor effekt på blodsukkeret, og hvordan det reguleres. Så får du trang til søde sager, eller bliver du irritabel hvis du føler dig sulten, så kan det være at et kosttilskud med krom kan hjælpe dig med at kontrollere dette.

Krom som kosttilskud bør ikke være nødvendigt, hvis du får den rette chromholdige kost.

Krom gennem kosten

Der findes flere fødevarer der har et tilpas højt indhold af krom, til at kunne holde niveauet i kroppen normalt. Vi vil herunder nævne 5 af de bedste kilder til krom:

5 Gode Fødevarer med Chrom
  • Naturlig Kakaopulver
  • Tørrede Dadler
  • Tørrede Abrikoser
  • Birkesfrø
  • Okseboullion

Hvordan indtager man Krom som kosttilskud?

Hvis du ikke spiser nok af ovenstående fødevarer, og generelt ikke spiser varieret. Kan et kosttilskud med krom være en bekvemmelig mulighed. Man kan få kosttilskud med chrom, ofte med formen Chromium Picolinate som indhold i en kapsel eller tablet.

Den anbefalede daglige tilførsel af Krom er på mellem 20-200 mcg. pr. dag. Alt efter dine behov og din kost. Det er sjældent at man kommer i decideret krommangel. Men med alderen lagrer man mindrer og mindrer krom i kroppen, og kan derfor have gavn af et ekstra tilskud.

Køb Danmarks måske Billigste Chrom/Krom Kosttilskud

Her hos Jala Helsekost er vi opsat på at presse priserne helt i bund, så dig og din nabo kan spare penge på dyre kosttilskud. Vi ved, at man kan bruge mange penge hver måned på sine kosttilskud, derfor vil vi gerne gøre det muligt for dig at spare penge på dem.

Du kan lige nu spare op til 20%, og nogle gange mere, på vores Chrom Kostiltilskud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os