Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Gummies

I denne kategori finder du en bred vifte af gummies, som både egner sig til voksne og børn. Gummies er kosttilskud i vingummiform, der er det perfekte alternativ til tabletter, kapsler og pulver. Vingummitilskud er blevet yderst populære, til dels fordi de smager godt, men også fordi de er mindst lige så effektive som traditionelle kosttilskud.

Hvorfor er gummies så populære? | Kan gummies anvendes af voksne?

Hvad er gummies?

Gummies, eller vingummi-kosttilskud som de også kaldes, er ikke en ny trend, men det er først i nyere tid, at de har taget det danske helsemarked med storm. Det har været en lang kamp at få smagen, effekten og konsistensen til at harmonere, men nu er det for alvor lykkedes. Allerede nu kan du finde stort set alle traditionelle kosttilskud som vingummier. Det betyder, at du kan få gummies med alt fra fiskeolie til kollagen, multivitamin, kalk og meget mere.

Gummies er blevet yderst populære, fordi de smager godt, er lette at indtage på daglig basis, og fordi de er mindst lige så effektive som kosttilskud i kapsel-, tablet- og pulverform. Den gode smag og konsistens gør det bare lidt lækrere, nemmere og sjovere at huske sine vitaminer og mineraler i hverdagen.

Få vitaminer og mineraler med gummies

Det kan være udfordrende at starte en fast rutine, når det kommer til kosttilskud; dog er vitaminer og mineraler vigtige for mange af kroppens funktioner. Ofte forbinder man vitamin- og mineraltilskud med store kapsler eller tabletter, men det behøver ikke at være tilfældet. Du kan finde vingummitilskud med alt fra multivitamin til kalk og endda specifikke vitaminer som D3-vitamin og B6-vitamin. Med andre ord kan du finde gummies med næsten alle de vitaminer og mineraler, du mangler. Se eksempelvis VitaYummy Adults Multivitamin, Unikalk Kalk Gummies Jordbær og VitaYummy D3 Vitamin Gummies.

Hvorfor vælge gummies?

Der kan være mange gode grunde til at vælge gummies. De er velsmagende, lette at indtage og yderst effektive. Gummies kan anvendes af både voksne og børn, og faktisk findes der nu også vingummi-kosttilskud, som er specialudviklede for voksne, kvinder, mænd, seniorer og børn. Gummies kommer i adskillige forskellige former, smage og konsistenser, men fælles for dem alle er, at de indeholder netop de ingredienser og mængder, du behøver til en sundere hverdag.

Få vingummier med fiskeolie og omega-3

Der findes også gummies med fiskeolie og omega-3, og selvom mange forbinder fiskeolie med dårlig smag, er det langt fra tilfældet, når det handler om vingummi-kosttilskud. VitaYummy står bag et bestseller vingummi-tilskud med Omega-3, der smager af frisk citron - Læs mere >>

Værd at vide om gummies:
  • Indeholder altid det daglige referenceindtag
  • Kan anvendes af både børn og voksne
  • Konsistens som virkelige vingummier
  • Yderst velsmagende
  • Det perfekte alternativ til kapsler, tabletter og pulver

Det perfekte alternativ

Hvis du ikke bryder dig om at sluge kapsler og tabletter, eller hvis du ikke bryder dig om smagen af pulver og sugetabletter, så er gummies det ideelle alternativ for dig. Mange vælger et vingummi-kosttilskud for at gøre den daglige indtagelse lettere, og faktisk kan det også hjælpe til at komme lettere ind i en fast rutine.

VitaYummy - Gummies til alle

VitaYummy er en førende producent af gummies og står faktisk bag et bredt sortiment, der udelukkende består af vingummi-tilskud. VitaYummy anerkendes i sær for deres konsistens, som er blandt markedets bedste. Alle deres kosttilskud smager af friske frugter, og så er de spækfyldte med de vigtigste ingredienser. Se alt fra VitaYummy>>

Køb Gummies hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost finder du et bredt udvalg af gummies til adskillige formål og behov. Vi stræber altid efter at levere markedets bedste pris, og så får du naturligvis dag-til-dag levering. Bestil dit nye vingummi-kosttilskud i dag og start allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os