Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

VitaYummy
VitaYummy står bag et univers af anerkendte vingummi-kosttilskud til både børn og voksne. Med VitaYummy kan du få vigtige vitaminer, mineraler og meget mere gennem velsmagende vingummibamser. 

VitaYummy Kosttilskud

Kosttilskuddene fra VitaYummy er sjove og nemme, da de fås som vingummibamser. Du skal dermed ikke tænke på at sluge dine vitamin piller, og kan i stedet spise dem med stor velbehag.

Kosttilskuddene er alle udviklet med naturlige farve- og smagsstoffer, der giver vingummibamserne deres smukke farver, og lækre smag.Ideen bag VitaYummy var at skabe et unikt produkt, som kunne anvendes af hele familien, og det må man sige de er lykkedes med.Kosttilskuddene fra VitaYummy er utroligt velsmagende, og gør det nemt for selv mindre børn at indtage deres daglige vitamin tilskud.VitaYummys kosttilskud er specielt udviklet, så de indeholder et bredt udvalg af vitaminer, så man kan få sit daglige tilskud i blot 2 daglige vitamingummibamser.

VitaYummy er fri for kunstige farve-, søde- og smagsstoffer. Sortimentet består det bordeaux univers, der er vegansk samt det turkise Collagen-univers.

Vitayummy Hair & Nails

VitaYummy er et unikt kosttilskud, der er udviklet til vedligeholdelse af hår og negle. Produktet er produceret med et naturligt indhold af naturlige farve- og smagsstoffer. Kosttilskuddet indeholder biotin, der bidrager til vedligeholdelse af dit hår, og samtidigt indeholder det zink, der bidrager til vedligeholdelse af normale negle.

Vitayummy Multivitamin Gummies

VitaYummy Multivitamin er udviklet til både børn og voksne. Multivitaminet er specielt udviklet til dig, som har svært ved at indtage dit daglige kosttilskud i pilleform, og derfor søge en anden løsning. Multivitaminet er som sagt udviklet til både børn og voksne, og indeholder følgende vitaminer og mineraler: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin B12, Biotin, Niacin, Zink og jod.Den største forskel på de to multivitaminer til børn og voksne er selve indholdet af de forskellige vitaminer. Du kan derfor læse meget mere om indholdet inde på produktsiderne.

Forbrugeren i centrum

Inspirationen til VitaYummy produkterne er fundet i forbrugernes behov og ønsker. VitaYummy er utrolige opmærksomme på de trends og tendenser som ses, og bruger det som afsæt i udviklingen af nye produkter.

Det skal være nemt for hele familien at få et ekstra tilskud af vitaminer. Indhold, smag og konsistens er det altid omdrejningspunkt for udviklingen af VitaYummys kosttilskud. Produkterne skal nemlig både være virksomme og en fornøjelse at indtage.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os