Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

VitaYummy
Vitayummy producere unikke vitamin kosttilskud, der tager form og smager som en vingummibamse. Kosttilskudene indeholder kun naturlige ingredienser, og der er også anvendt naturlige ingredienser til farvning og smagsgivning.

Læs meget mere om Vitayummy her >>

Vitayummy Kosttilskud

Kosttilskudende fra Vitayummy er meget unikke, da de fåes som vingummibamser. Du skal dermed ikke tænke på at sluge dine vitamin piller, og kan i stedet spise dem som et stykke slik.

Kosttilskuddene er alle udviklet med naturlige farve- og smagsstoffer, der giver vingummibamserne deres røde farve, og meget velsmagende smag.

Ideen bag Vitayummy var at skabe et unikt produkt, som kunne anvendes af hele familien, og det må man sige de er lykkedes med.

Kosttilskudene fra Vitayummy er utroligt velsmagende, og gør det nemt for selv mindre børn at indtage deres daglige vitamin tilskud.

Kosttilskudene er specielt udviklet, så de indeholder et bredt udvalg af vitaminer, så man kan få sit daglige tilskud i blot 2 daglige vitamingummibamser.

samtidigt er kosttilskudene helt uden vegetariske ingredienser, er allergene fire og produceret på økologiske og naturlige ingredienser, som kun indeholder naturlige farve- og smagsstoffer.

Vitayummy Hair & Nails

Vitayummy er et unikt kosttilskud, der er udviklet til vedligeholdelse af hår og negle. Produktet er produceret på økologiske ingredienser med et naturligt indhold af naturlige farve- og smagsstoffer.

Kosttilskuddet indeholder biotin, der bidrager til vedligeholdelse af dit hår, og samtidigt indeholder det zink, der bidrager til vedligeholdelse af normale negle.

Vitayummy Gummies

Vitayummy Multivitamin er udviklet til både børn og voksne. Multivitaminet er specielt udviklet til dig, som har svært ved at indtage dit daglige kosttilskud i pilleform, og derfor søge en anden løsning.

Multivitaminet er som sagt udviklet til både børn og voksne, og indeholder følgende vitaminer. Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Thiamin, Riboflavin, Vitman B6, Folsyre, Vitamin B 12, Biotin, Pantothensyre, Zin, Jod og Selen.

Den største forskel på de to multivitaminer til børn og voksne er selve indholdet af de forskellige vitaminer. Du kan derfor læse meget mere om indholdet inde på produktsiderne.

Læs mere om: VitaYummy Gummies Multivitamin Adult - 60 stk. her >>

Læs mere om: VitaYummy Gummies Multivitamin Kids - 60 stk. her >>

Nordisk Vitalitet

Inspirationen til Vitayummy produkterne er fundet i det nordiske folk. Her er naturen utroligt dominerende og de skiftende årstider har en stor påvirkning på den nordiske natur.

De er med udgangspunkt i det nordiske folk, der har stort fokus på sundhed og velvære, at kosttilskudene fra Vitayummy er udviklet.

Det skal være nemt for hele familien at få et ekstra tilskud af vitaminer, som bidrager til at holde kroppen sund, stærk og rask året rundt. Derfor har de udviklet deres unikke serie af produkter, der kan anvendes af hele familien.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os