OBS! Ny NemID godkendelse ved kortbetaling | Læs mere her
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Forårsudsalg Spar op til 57% på favoritterne - Se mere her >>
Herrensmark Mælkebøtteekstrakt Bag-in-box Ø (2 liter)
Herrensmark

Herrens Mark REGOPUR Mælkebøtteekstrakt Øko. - 2 liter

Varenummer:1812
Spar -2%

271,95 kr

Spar 23%

365,00 kr

Pris nu: 277,95 kr 277.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  REGOPUR Mælkebøtteekstrakt med mælkesyrebakterier. Mælkebøtten er planten, der sætter himmel og jord i bevægelse. Øgenavnene spænder fra Fandens Mælkebøtte til Vorherres Solblomst. På Herrens Mark ved vi - efter mere end 50 års produktion af Fynsk Mælkebøttesaft - at mælkebøtten frem for alt er kraft, saft og vitalitet. Her er der styr på kraften og saften i mælkebøtten – en plante, der både er berømt og berygtet for sin overlevelsesdygtighed og for sit indhold af bitterstoffer.

  Dansk Mælkebøttesaft
  På Herrens mark vajer to hektar gule, blomstrende mælkebøttemarker som synligt vartegn på den økologiske produktion. Herrens mark producerer Fynsk Mælkebøttesaft – et naturligt dansk kosttilskud, der i dag forhandles over hele landet. Herrens Mark brænder for mælkebøtter. Vi udvikler fortsat nye produkter baseret på mælkebøtten, og vi udfolder gerne historien om mælkebøttens historie, blandt andet som en naturlig del af munkenes klosterhaver op gennem middelalderen. En stor kvalitet ved vores mælkebøttesaft er, at det er et helt igennem dansk produkt. Geografisk fremstillet, hvor det også indtages!

  Mælkebøtteekstrakt Bag-in-Box
  Det er Økologi med omtanke. Herrens Mark Mælkebøttesaft rummer 2 liter, og sælges som en bag-in-box, der sikrer, at de skånsomt bearbejdede indholdsstoffer bevares optimalt i saften. Mælkebøttesaft Herrens Mark har et naturligt indhold af oligofructose (3,7 g / 100 ml.), som stimulerer bifidobakterier i tarmen.

  Herrens Mark Mælkebøtteekstrakt - Altid på tilbud!
  Lige nu sparer du 20% på dette produkt. Den eneste grund til, at det er så billigt er at vi gerne vil gøre dig tilfreds. Vi ved nemlig at du elsker gode kosttilskud til lave priser!

  Opbevaring: Ved stuetemperatur. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt. Ekstraktet mister ikke holdbarhed efter åbning.
  Link til producent: Herrens Mark

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Ingredienser

 • Mælkesyregæret saft af mælkebøttes blade, blomster og rødder (Taraxacum officinale L.)*, fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier, Podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt)

Dosering

 • Dosering:
  30-60 ml. jf. vedlagte doseringsvejledning i pakken.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader