Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Herrens Mark
Herrens Mark er brugt af mange danskere som et sundt og naturligt tilskud til kosten. Deres ekstrakter bruges mod mange skavanker.

Læs mere om Herrens Mark lige her >>

Herrens Mark - Økologiske Planteekstrakter fra Fyn

Herrens Mark gør det simpelt for dig. De har 2 produkttyper, hver i to forskellige størrelser. Mere har du ikke brug for, når kvaliteten er i orden.

Den Fynske landmand bag Herrens Mark, har mere end 30 års erfaring med økologisk landbrug. Han overtog hvad der da Fynsk Mælkebøttesaft i 2010 og ændrede navn og skalerede produktionen.

Historien bag Herrens Mark Mælkebøtte-ekstrakt

Den nu populære urtedrik blev opdaget af en fynsk mand, Martin Lægteskov, som kom ud for en arbejdsulykke for flere år siden. Derfor havde han brug for noget der kunne få ham igang igen.

Han blev anbefalet at prøve Mælkebøtte. Derfor begyndte han at presse og drikke saften og spise selve planten. Dette havde så god effekt, at han fortalte andre om det. Mælkebøtteekstraktet blev med det samme et hit, især hos dem der havde brug for ekstra kraft til kroppen.

Nu kendt som “Den kloge mand i Assens”, indgik han et samarbejde med en familie om at producere det som drik. Og i 2010, blev firmaet som sagt solgt til Michael, den nuværende ejer.

Hvad er Mælkebøttekstrakt?

Den økologiske mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark findes i en 1 Liter og 2 Liter udgave. De kommer begge i en praktisk bag-in-a-box, som man kender fra vin, lige til at sætte i køleskabet.

Mælkebøtten som naturmedicin, er langt ældre end “Den kloge mand fra Assens”, den daterer nemlig helt tilbage til omkring jesu tid.

Fremstilling af Mælkebøtteekstrakt

Bitterstofferne i mælkebøtter, den unikke fremstillingsmetode og økologiske dyrkning gør produktet til et vaskeægte detoxprodukt. Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark bliver fermenteret med naturlige mælkesyrebakterier. Fermenteringen foregår ved et ph-niveau på 4, og udelukker derfor nødvendigheden af alkohol og andre konserveringsmidler. Du får altså både mælkesyrebakterier og urteekstraktet i ét og samme produkt.

Anvendelse af Herrens Mark Mælkebøtteekstrakt

Producenten anbefaler følgende dosering:
  • Uge 1: 30 ml dagligt
  • Uge 2: 60 ml dagligt
  • Uge 3: 90 ml dagligt
  • evt. uge 4: 120 ml dagligt
  • Herefter 30-60 ml dagligt, efter behov.
Produktets indhold af mælkesyrebakterier varierer pr. dosis: 30-60 ml. svarer til et indhold på 1-2 milliarder mælkesyrebakterier.

Opbevaring af Herrens Mark Mælkebøtteekstrakt
Uåbnet kan Mælkebøtteekstrakten holde sig i ca. 12 måneder. Vi anbefaler at produktet opbevares på køl efter åbning.

Herrens Mark - Rødkløverekstrakt mod overgangsalderen

Ligesom mælkebøtteekstraktet, er rødkløver et fermenteret plante/urte-ekstrakt med mælksyrebakterier. Hvor mælkebøtteekstrakt er god for de fleste, og til hele kroppen, er Rødkløver god til kvinder i overgangsalderen.

Rødkløver har et højt indhold af phytoøstrogener og isoflavoner. Phytoøstrogener er også kaldt planteøstrogener, og netop østrogener er hvad kvinder i overgangsalderen ikke har så mange af som normalt. Derfor anbefales det ofte at indtage rødkløver i den ene eller anden form, for kvinder i overgangsalderen.

Herrens Mark - Altid på tilbud!

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 22% på Herrens Mark ekstrakter, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt! "

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os