Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Udrensning

Har du spist lidt for usundt, eller føler du dig oftest sløv og træt? Så kan det være en god ide at få renset ophobede giftstoffer ud af kroppen.

Prøv vores udrensende produkter, der støtter din fordøjelse!

Læs mere om udrensning her >>

Udrensning af kroppen

Hvis du ønsker en naturlig udrensning er det vigtigt først og fremmest at leve et sund liv med en varieret kost. Det er nemlig lige præcis det vi putter i munden der spiller en stor rolle for vores krops udrensning.

Din krop sørger selv for at rense sig, men nogle gange kan den have brug for lidt ekstra hjælp til at komme af med alle de giftstoffer og andre ting der hurtigt kan hobe sig op og give problemer i hverdagen.

Hvis din krop har for mange affaldsstoffer den ikke kommer af med, kan du opleve at få oftere hovedpine, blive hurtigere træt, og så kan du få problemer med fordøjelsen!

udrensning

5 gode råd til en naturlig udrensning

Der er faktisk nogle simple huskeregler, der kan hjælpe din krop når det kommer til udrensning. Vi har samlet de 5 bedste lige nedenunder:

  • Tab dig langsomt: Det lyder måske ikke ligefrem som det fedeste, da man selvfølgelig ønsker at det skal gå hurtigt. Men ved at tabe dig langsomt bliver de ophobede giftstoffer i fedtvævet udskilt, uden at koncentrationerne i dit blod bliver for høje.
  • Spis en kost der er sund og varieret: Der findes en lang række af vitaminer og mineraler der på forskellig vis er afgørende for den metaboliske afgiftning i din krop.
  • Få nok ro og slap af:Hvis du er stresset og derfor ikke får slappet ordentligt af, kan det forhindre af din tarm bliver ordentligt tømt. Hvis du er det præcis modsatte ja, så har det den modsatte virkning.
  • Drik nok væske:Du skal helst drikke ca. 1 1/2 liter om dagen. Det er nødvendigt for udrensningen i dine nyrer samt for virkningen af fibre i din tarm.
  • Dyrk motion:Motion stimulerer din tarm og er samtidig en mulighed for frisk luft. Frisk luft gør det nemlig lettere for din krop at slippe af med kuldioxid.

Kosttilskud til udrensning

Der findes flere forskellige typer af udrensninger, og alt efter hvilken du vælger, kan du rense krop, tarm eller lever. Du finder et stort udvalg af tilskud der renser fordøjelsen, men du finder også de grønne populære alger, der med dets høje indhold af klorofyl, renser ophobede giftstoffer i kroppen væk.

Fordele ved tilskud til udrensning:

  • Kan hjælpe med at bevare en normal leverfunktion og fordøjelse
  • Kan medvirke til at eliminere affaldsstoffer, som følge af en usund eller for forarbejdet kost
  • Kan give mere energi og overskud
  • Giver dig en følelse af velvære indeni

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os