: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Fødselsdagsfest: Spar op til 65% - Shop her >>
Resium (1 liter)
Resium

Resium - 1 ltr.

Varenummer:6112
Spar 17%

299,95 kr

Spar 29%

349,95 kr

Pris nu: 247,00 kr 247

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Resium er blevet fremstillet af familien Miguel i Spanien siden 1928. I dag et populært, moderne naturmiddel og livseleksir, som bidrager til et sundt liv. Resium er et urteekstrakt med 10 forskellige urter, som i denne specielle kombination gør noget ekstra for dig og din krop.

  Fremstillingen af Resium blev påbegyndt i Spanien i 1927 af den nuværende producents bedstefar. Resium vinder større og større udbredelse, efterhånden som præparatet sælges udover Spaniens grænser. Resium er et vandigt udtræk af 10 vilde urter. Størstedelen af planterne har det ikke været muligt at kultivere. Et af de forhold, der stiller størst krav til producenten, er indsamlingen og behandlingen af planterne. Laboratoriet i Montgat har for to af planternes vedkommende indsamlere på nogle spanske lokaliter, hvor urterne findes med deres optimale indhold. Der er tale om planter, som er meget almindelige andre steder, men kun opnår den krævede udvikling netop her.

  For at Resium skal opnå en tilfredsstillende kvalitet, stilles der meget store krav til planternes behandling og opbevaring. Også kravene til den teknik, hvormed planterne ekstraheres, er store. Og sidst men ikke mindst er der en gennemgribende kontrol i alle led af fremstillingen af Resium.

  Link til producent: Abigo Pharma A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Ager-padderokke5 g-
  Figenkaktus5 g-
  Hjertensfryd5 g-
  Rosmarin5 g-
  Fennikel3,7 g-
  Alm. kvikgræs3 g-
  Stjerneanis2,5 g-
  Knopgræs2,5 g-
  Alm. mælkebøtte2,5 g-
  Mark hindeknæ1,2 g-

Ingredienser

 • Agerpakkerokke (Equisetum arvensis L.), Figenkaktus (opuntia fucus indica L.), Hjertensfryd (melissa officinalis L.), rosmarin (rosmarinus officinalis L.) , Fennikel (foeniculum vulgaris L.), Alm. kvikgræs (Agropyrum repens L.), stjerneanis (illicium verum L.), knopgræs (cynodon dactylon L.), Alm. mælkebøtte (taraxacum officinalis L.), mark hindeknæ (spergularia rubra L.), konserveringsmiddel: sorbinsyre

Dosering

 • Dosering: 25 ml. højst 3 gange dagligt, en halv time før et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader