Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Urte & Plante kosttilskud

Se vores store udvalg af produkter med urter og plante, der hver især har deres unikke egenskaber. Du finder både tilskud koncentreret til en urt, eller en blanding af urter og planter.

Læs mere om kategorien tryk her.

Kosttilskud med urter og planter

Hos Jala-Helsekost finder du et bredt udvalg af Urte & Plante produkter.I kategorien finder du diverse kosttilskud mm. der er baseret på, eller indeholder urter og/eller planter.

Det er muligt at finde urte og plante kosttilskud som tabletter, tyggetabletter, kapsler, sugetabletter og i flydende form.

traenbær

De 5 mest populære urter

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange urter og plante produkter, men vi har kigget lidt nærmere på de 5 mest populære på JalaHelsekost:

Spirulina Spirulina er en blågrøn alge, der har dets farve fra det aktive stof klorofyl. Spirulina produkter er oftest 100% rene naturprodukter, og kan være med til at udrense kroppen for ophobede giftstoffer.

Rød solhat Rød solhat er en urt er også kendt under dets latinske navn echinacea purpurea. Urten er især populær inden for naturmedicinen, og anvendes især i naturlægemidler og tilskud mod forkølelse og til generel vedligeholdelse af immunforsvaret.

Perikon Perikon er en plante med gule blomster, der har været anvendt i mange år til te og snaps. I Danmark har Lægemiddelstyrelsen dog godkendt enkelte naturlægemidler baseret på perikon til behandling af nedtrykthed.

Rosenrod Rosenrod er en plante, der oprindeligt stammer fra bjergrige områder i Europa og Asien. Stofferne i planten kaldes ”adaptogener” og er en udholdenhedsforstærker, fordi de kan være med til at øge kroppens respons på en række fysiske og kemiske stressfaktorer.

Chlorella Chlorella er en type grøn alge, der indeholder klorofyl, og minder meget om den tidligere nævnte Spirulina. Det siges at Chlorella har en god sammensætning af næringsstoffer, og algen er især populær i asiatiske lande.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os