Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Brusk-produkter

Glycosaminglykaner og kollagen er hovedbestandelene i brusk. Brusken kommer ofte fra fisk, som behandles til at kunne bruges som kosttilskud.

Vil du blive klogere på Brusk og kollagen i kosttilskud, så læs med lige her >>

Brusk - Som kosttilskud

Bruskets funktion i kroppen er at skulle mindske gnidningsmodstand mellem kroppens knogler. Uden brusk, ville kroppens knogler støde sammen, og bevægelse ville blive smertefuldt. Ved slidgigt, betyder de bl.a. at brusken næsten er forsvundet.

Brusk er altså en vigtig del af kroppens evne til at bevæge sig frit og uden smerter. Brusk som kosttilskud bruges til vedligeholdelse af muskler. Dette skyldes det høje indhold af kollagen, som næsten er en ren proteinkilde. Protein er en essentiel del i opbyggelsen af muskler. Flere af vores brusk-tilskud er tilsat c-vitamin og og calcium, så de gavner både, knogler, muskler og leddene.

Produkterne findes både som pulver, lige til at blande i alt fra smoothies og kaffe til suppe, og som kapsler der er nemme at sluge eller at tage med på farten. Pulveret kan også købes med smag af vanilje, så de pifter din smoothie op.

Hajbrusk eller oksebrusk?

Vores bruskprodukter er enten udvundet af hajer eller af okser. Der er ikke den store forskel i strukturen på brusken, dog skulle brusken fra saltvandsfisk ligne menneskets brusk mest. Kollagen som indgår i brusk, er naturligt vigtigt for din hud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os