Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Energiprodukter

Hvis du føler, at du hurtigere mister energi end du engang gjorde, er der stadig håb.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af energi kosttilskud, og læs mere om dem lige her >>

Savner du overskud og energi til dagligt?

Mange danskere fører et travlt liv, hvor enhver dråbe af ekstra overskud eller energi er kærkommen. Vi guider dig herunder gennem vores produktsortiment, så du kan yde lidt ekstra i hverdagen. Både vitaminer og naturlige ekstrakter kan give et boost. Tænk bare på den daglige kop kaffe, som er en naturlig kilde til koffein, der kan øge din ydelsesevne.

Energi fra Vitaminer - Kosttilskud

Hvis du, af kost- eller sygdomsrelaterede, har brug for ekstra vitaminer, så ved du også hvor vigtigt det kan være for dit energiniveau at du får nok vitaminer. Vegetarer, veganere eller ældre mennesker der ikke har stor appetit, kan være i fare for at være i underskud af vitaminer. Især B-vitamin er et vitamin som førnævnte grupper med fordel kan tage som kosttilskud.

B-Vitaminer bidrager bl.a. til:

  • Energigivende stofskifte
  • At mindske træthed og udmattelse
  • Et normaltfungerende nervesystem


Energi fra Naturens kilder - Kosttilskud

Mangler du energi og er sikker på, at du spiser og motionerer normalt. Her kan du ty til naturlige midler, som giver dig mentale eller kropslig energi. Eksempler på kosttilskud der giver dig mental "energi" er Ginkgo Biloba og Ginseng. Ginseng virker som en mental "opkvikker". Guarana er et kaffe alternativ som ikke har en kraftig kaffesmag. Guarana er et lille koffeinholdigt bær. Adaptogener som rosenrod og schizandra siges at kunne regulere kroppens naturlige balance.

Prøv dig frem, eller undersøg nærmere hvilket kosttilskud der passer dig bedst. Vores produkter er altid af høj kvalitet!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os