: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>
Biosym OmniQ10 Energy 100 mg 120 kapsler
Biosym

Biosym OmniQ10 Energy 100 mg - 120 kaps.

Varenummer:16644
Spar 2%

238,95 kr

Spar 30%

333,00 kr

Pris nu: 233,00 kr 233

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Coenzym Q10 er et vitaminlignende stof, som findes i alle kroppens celler. I OmniQ10 Energy er der tilsat solsikkelecithin, da det indeholder nyttige fedtsyrer, som fremmer et effektivt optag af Q10 i tarmen.

  OmniQ10 Energy Virkning
  OmniQ10 Energy indeholder Vitamin C, der understøtter effekten af Q10. Vitamin C bidrager til et normalt energistofskifte, mindsker træthed og udmattelse samt reducerer oxidativt stress. Kapslerne er vegetabilske og produktet kan derfor trygt anvendes af vegetarer, veganere.

  Q10 i kroppen
  Q10 findes i høje koncentrationer i væv og organer, der har et højt energiforbrug, som typisk vil være musklerne. Det gør også hjertet til det sted i kroppen, der har det største indhold af Q10.

  I hver eneste kropscelle er der små mitokondrier, der fungerer som et kraftværk. Her dannes energien ud fra næringsstofferne i vores kost, så som proteiner, fedstoffer og kulhydrater. Energien bliver først brugbar for kroppen, når den får hjælp fra Q10 til at blive overført til til det molekyle kaldt ATP. ATP er cellernes brændstof, og er nødvendig for kroppens funktioner. Q10 er dermed brugbart så kroppen kan udnytte energien fra kosten.

  Hvorfor bruge Biosym OmniQ10?
  Kroppen producerer selv Q10, men produktioen falder alderen og det fald sker allerede fra omkring 20 års alderen. Der kan derfor på det tidspunkt opstå en mangel på Q10, dog indtager vi stadigvæk Q10 når vi spiser kød og fisk. Ved mangel på Q10, kan kosten suppleres med kosttilskud for at have den rette beholdning af Q10 i kroppen.

  Optagelighed
  Det er værd at bemærke den lette optagelighed ved dette kosttilskud, årsagen til det er at når det fedtopløselige næringsstof indkapsles og forbindes med et letoptageligt bærestof. Denne nye kapselform har behov for færre hjælpestoffer end førhen, det gør produktet mere rent og sundere for kroppen.

  Link til producent: Biosym A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Coenzym Q10100 mg
  Vitamin C44 mg55%
  Emulgator (Solsikkelecithin, acaciegummi)150 mg

Ingredienser

 • Coenzym Q10 (Ubidecarenon) 100 mg, Vitamin C 44 mg, Solsikkelecithin 150 mg, Hydropropylmethylcellulose (kapsel), Jernoxid (naturlig farve kapsel)

Dosering

 • Dosering:
  1 kapsel dagligt i forbindelse med et hovedmåltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader