Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Biosym
Biosym er en af de mest populære kosttilskudsproducenter i hele Danmark. De står for kvalitet og innovation. De vil, med andre ord, gerne tilbyde kunden det bedste produkt muligt.

Læs mere om det danske mærke lige her >>

Biosym - Danske Super-Kosttilskud

Biosym er 100% danskejet, og er stiftet af den nuværende direktørs, Kim Jensen, far. Den traditionsbundne virksomhed har nogle klare visioner: at fremme sundheden i de lande hvor de sælger produkter og hele tiden at udvikle og forbedre alle deres produkter.

Hvilket også er hvorfor, at du vil opleve at Biosyms produkter kan skifte indhold, emballage eller navn. Men det skal ikke skræmme dig, det er kun forbedringer der bliver lavet. Forbedringerne er nemlig baserede på grundig forskning.

Er optagelighed og biotilgængelighed vigtigt i Kosttilskud?

Du har helt sikkert set et kosttilskud, fx et multivitaminpræparat, i supermarkedet til en brøkdel af prisen på Biosyms produkter, og tænkt hvad forskellen egentlig er.

Svaret er kort, at både kvalitet og produktion er niveauer over. Med kvalitet følger selvfølgelig en højere optagelighed. En høj optagelighed sikrer, at kunden får en langt bedre virkning for pengene.

Prisvindende Kosttilskud fra Biosym

Biosyms produkter er så gode, at de også vinder priser. Den høje kvalitet af Omni-Krill blev i 2011 belønnet med en “Årets Helsekostprodukt”, i 2017 blev samme pris vundet af Magnesium+300. I 2013 vandt Omnimin “Bedste nye helsekostprodukt”.

Kundefavoritter fra Biosym

Biosym er en af vores bedst-sælgende brands. Hvis du ikke kender deres produkter, kommer vi herunder med en kort præsentation af nogle af de mest populære produkter. Sortimentet inkluderer Vitaminer, Mineraler, Mælkesyrebakterier, Urter og Fiskeolie.

Biosym Symbioflor+

Et af de mest populære kosttilskud med mælkesyrebakterier, og ikke uden grund. Kapslen og selve bakterierne er nemlig resistente overfor galde og mavesyre, hvilket gør at de ikke ætses op i mavesækken. Dette sikre høj tilgængelighed. Lactobacillus acidophilus La-14, Bifidobacterium lactis Bi-07 og Lactobacillus rhamnosus Lr-32 er de 3 bakteriestammer der indgår i Symbioflor+.

Biosym Magnesium+300

Magnesium er i de senere år blevet et af de mest købte kosttilskud af Danske forbrugere. Grunden til dette er bl.a., at magnesium er alsidig og har mange forskellige vigtige funktioner i kroppen. Magnesium er også anbefalet af mange kunder mod nattekramper i benene og migræne. Et vidunder-mineral.

Biosym EPA-GLA+

EPA-GLA+ er en unik sammensætning af fiskeolie og fedtsyrer fra bl.a. planter. Produktet indeholder omega 3-6-7-9 fedtsyrer og fosfolipider, der bidrager til hjerte-, hjerne- og synsfunktionen. Denne olie er så ren, at du selv kan gå ind og slå renhedsanalysen op på Biosyms hjemmeside. De lover altså ikke noget de ikke kan holde!

Af andre populære produkter kan: Biosym Omnimin, Biosym Omni-B Active, Biosym Omni Q10 Energy og Biosym Veg Omega-3 nævnes.

Veg Omega-3 er ligesom mange andre af Biosyms produkter certificerede Veganske og Vegetariske. Derudover har de også et multivitamin til børn. Det er en vegansk tyggetablet med smag af naturlig jordbærsmag. Omnimini er sammensat specielt til børn fra 3-10 år, og sammensætningen er baseret på den nyeste forskning på området.

Danmarks Billigste Biosym kosttilskud

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 37% på Biosym kosttilskud, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os