Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Biosym Fiskeolie
Biosyms fiskeolier er blandt de bedste på markedet, og giver dig de essentielle Omega-3 fedtsyrer, som kroppen har brug for, for at fungere optimalt.

Er du i tvivl om, hvilken fiskeolie du skal vælge? Læs mere om Biosym Fiskeolie lige her >>

Biosym Fiskeolie

Biosym tilbyder to forskellige fiskeolier, som begge er bæredygtigt certificeret og særligt anerkendt for deres renhed og kvalitet. Faktisk er olierne så rene, at de kan kvalitetstjekkes på Biosyms egen hjemmeside.

Biosyms fiskeolier er udvundet med fisk og skaldyr fra bæredygtigt fiskeri, og er desuden kvalitetsmærket. Dette sikrer fuld transparens for forbrugeren, der altid har mulighed for at tjekke oliens oxidationsniveau.

Fremstillingen af Biosyms fiskeolier sker i en beskyttet og kontrolleret process, lige fra fangst til at den flydende fiskeolie er klar til at blive tilsat i fiskegelatine kapsler.

Biosym EPA-GLA+

Biosym EPA-GLA+ er meget mere end en fiskeolie. Udover fiskeolie, er Biosym EPA-GLA+ beriget med planteolierne lægehjulkroneolie og flydende lecithin.

De tre olier er anvendt i velafbalancerede mængder og giver Biosym EPA-GLA+ en unik sammensætning af Omega-3-6-7-9-fedtsyrer og fosfolipider.

Fiskeolien i Biosym EPA-GLA+ er en af verdens reneste og har et naturligt indhold af de essentielle EPA og DHA fedtsyrer. Lægehjulkroneolie og flydende lecithin er specielt udvalgt for deres særlige indhold af Omega-6 fedtsyren, GLA.

Kombinationen af fiskeolie, lægehjulkroneolie og flydende lecithin giver et enestående tilskud af EPA, DHA og GLA, hvor sidstnævnte bla. vedligeholder normal hud.

Biosym OmniKrill

Biosym OmniKrill består udelukkende af ren krill-olie, der har et naturligt indhold af de essentielle omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Krill-olien optages nemt i kroppen, hvilket gør, at man får maksimal udnyttelse af de essentielle fedtsyrer. Olien er udvundet fra lyskrebs (krill) ,der lever vildt i kolonier i det rene hav omkring Antarktis.

OmniKrill er specielt karakteriseret ved dens røde farve, der kommer fra det naturlige indhold af antioxidanten Astaxanthin. Astaxanthin er med til at stabilisere olien i OmniKrill samt beskytte mod harskning. Helt enestående for krill-olie er desuden indholdet af B-vitaminet Cholin, der bidrager til omsætningen af fedtstoffer i kroppen.

Essentielle fedtsyrer

Kroppen har brug for omega-3 fedtsyrer for at fungere optimalt. Kroppen producerer ikke selv fedtsyrerne, hvorfor det er nødvendigt, at man sørger for, at få den anbefalede mængde fisk om ugen.*

Er man i tvivl om man får nok fisk hver uge, kan man med fordel supplere med et kosttilskud med fiskeolie.

De flerumættede Omega-3-fedtsyrer EPA og DHA er særligt vigtigt for at holde kroppen sund og rask. Helt nøjagtigt spiller EPA og DHA en altafgørende rolle for hjertet, hjernen og synet og er nødvendigt for en optimal funktion af disse.

*Sundhedsstyrelsen anbefaler 350 g. fisk om ugen.

Gavnlige virkninger ved EPA og DHA:*

  • EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion
  • DHA hjælper med at opretholde en normal hjertefunktion
  • DHA bidrager til at vedligeholde synet
*Ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

Vidste du, at Biosym har udviklet et kosttilskud med vegetabilsk Omega-3? Biosym VegOmega består udelukkende plantebaseret Omega-3 og er særligt velegnet til veganere og vegetarianer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os