: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>
Biosym EPA-GLA+ 240 kapsler
Biosym

Biosym EPA-GLA+ - 240 kaps.

Varenummer:16636
Spar 15%

289,95 kr

Spar 40%

413,00 kr

Pris nu: 244,95 kr 244.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  EPA-GLA+ indeholder de lange flerumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA og Omega-7 fedtsyre (Cis-11 Vaccensyre), som vi normalt kun får fra fisk, samt GLA fra lægehjulkroneolie.

  • EPA og DHA bidrager til at hjertet fungerer normalt
  • DHA medvirker til at vedligeholde en normal funktion af hjernen
  • DHA bidrager til opretholdelsen af et normalt syn
  • GLA bidrager til vedligeholdelse af hudens normale struktur, elasticitet og udseende

  EPA og DHA bidrager til at hjertet fungerer normalt, hvilket har været vist i en lang række studier siden de første observationer i Grønland. De to fedtsyrer påvirker flere forskellige mekanismer, som er med til at hjertet fungerer normalt.

  Desuden bidrager DHA til at vedligeholde et normalt syn og en normal funktion af hjernen. DHA er den vigtigste fedtsyre i hjernevævet, og cellemembranerne i den grå hjernemasse samt øjets nethinde har et meget højt indhold af DHA.

  Hvad er EPA GLA+?
  Er bestående af en unik sammensætning af de lange flerumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, som er dem man normalt kun får hvis man spiser fisk. EPA GLA indeholder fiskeolie som er kombineret med flydende lecithin og lægehjulkroneolie. Hvilket giver produktet en unik sammensætning af Omega 3-6-7-9 fedtsyrer.

  Omega-3 fedtsyrer
  I produktet EPA GLA+ består den omega-3 fedtsyrer, som er anvendt til produktionen i den længeste og mest umættede form, nemlig som EPA (elcosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Det er netop denne form som omega-3 fedtsyren optages i kroppen.

  GLA og fosfolipider
  Produktet består og af Omega-6 fedtsyreren, som også er kendt under navnet GLA (gamma-linolensyre). Det er her lægehjulkroneolie samt flydende lecithin kommer ind i billedet. De har nemlig et højt indhold af GLA og fofolipider, som er gode for cellemembranen.

  Bæredygtighed
  Biosym kan garantere at den fiskolie, som er anvendt i dette produkt stammer fra bæredygtigt fiskeri. Fiskeolie er fremstillet af ansjoser fra Chile, og den er certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea.

  Det betyder at man kan spore helt tilbage til den enkelte fiskerbåd, der han fanget fiskene, som er anvendt til fremstilling af produktet. Dermed er de sikret at fiskeriet ikke påvirker havbunden, og at det ikke medfører overfiskede bestande.

  Kvalitet
  Sikkerhed og kvalitet er to nøgleord for Biosym. De ønsker at sikre brugerne et kvalitetsprodukt, og derfor bliver der lagt utroligt mange kræfter i fremstillingsprocessen. Under fremstillingsprocessen bliver EPA-GLA+ fremstillet i en lukket atmosfære, det bidrager til at forhindre harskning af produktet.

  På den måde sørge de for at olien ikke oxidere. Derudover bidrager Lecithin med at stabilisere fedtsyrerne. Det er blandt andet derfor at EPA-GLA+ har så flotte peroxidtal. Derudover bliver alle de aktiver olie i henhold til lovgivningen kontrolleret for pesticider, tungmetaller m.m. så du er sikret den bedste kvalitet.

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  fiskeolie - naturlig, stabil olie fra vildtlevende fisk. smagsneutral.1200 mg
  Lecithin - flydende lecithin fra rapsolie1260 mg
  Lægehjulkroneolie (borago officinalis) - virgin.1200 mg
  Rapsolie - flydende rapsolie340 mg
  Total omega-3 fedtsyrer:748 mg
  - Heraf Eicosapentaensyre (EPA)380 mg
  - Heraf Docosahexaensyre (DHA)260 mg
  Omega-6 fedtsyrer gammalinolensyre (GLA)240 mg
  Omega-7 fedtsyrer (cis-11 vaccensyre)36 mg
  Omega-9 fedtsyrer (oliesyre)1008 mg
  Linolsyre740 mg
  Fosfolipider580 mg
  Cholin28 mg
  Inositol28 mg

Ingredienser

 • FISKeolie, Rapslecithin, LÆGehjulkroneolie (Borrago-Officinalis), Rapsolie, FISKegelatine (kapsel), Vegetabilsk glycerol - fugtighedsbevarende middel

Dosering

 • Dosering (voksne samt børn fra 11 år):
  4 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader