Køb for kr. mere, og få fri levering
Ugens priskup Spar op til 27% på OrganiCup – Ingen lækage, ingen bekymringer - Fri for kemikalier Køb lige her >>
Biosym EPA-GLA+ (240 kapsler)
Biosym

EPA-GLA+ - 240 kaps.

Varenummer:16636
Spar 37%

Før: 399,00 kr

Pris nu: 249,00 kr 249

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  EPA-GLA+ indeholder de lange flerumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA og Omega-7 fedtsyre (Cis-11 Vaccensyre), som vi normalt kun får fra fisk, samt GLA fra lægehjulkroneolie.

  • EPA og DHA bidrager til at hjertet fungerer normalt
  • DHA medvirker til at vedligeholde en normal funktion af hjernen
  • DHA bidrager til opretholdelsen af et normalt syn
  • GLA bidrager til vedligeholdelse af hudens normale struktur, elasticitet og udseende

  EPA og DHA bidrager til at hjertet fungerer normalt, hvilket har været vist i en lang række studier siden de første observationer i Grønland. De to fedtsyrer påvirker flere forskellige mekanismer, som er med til at hjertet fungerer normalt.

  Desuden bidrager DHA til at vedligeholde et normalt syn og en normal funktion af hjernen. DHA er den vigtigste fedtsyre i hjernevævet, og cellemembranerne i den grå hjernemasse samt øjets nethinde har et meget højt indhold af DHA.

  GLA vedligeholder normal hud, da fedtsyren indgår aktivt i hudens fedtsyremolekyler - de såkaldte ceramider - og modvirker udtørring af huden.

  Bæredygtighed
  Biosym kan garantere at den fiskolie, som er anvendt i dette produkt stammer fra bæredygtigt fiskeri. Fiskeolie er fremstillet af ansjoser fra Chile, og den er certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea.

  Det betyder at man kan spore helt tilbage til den enkelte fiskerbåd, der han fanget fiskene, som er anvendt til fremstilling af produktet. Dermed er de sikret at fiskeriet ikke påvirker havbunden, og at det ikke medfører overfiskede bestande.

  Kvalitet
  Sikkerhed og kvalitet er to nøgleord for Biosym. De ønsker at sikre brugerne et kvalitetsprodukt, og derfor bliver der lagt utroligt mange kræfter i fremstillingsprocessen. Under fremstillingsprocessen bliver EPA-GLA+ fremstillet i en beskyttet atmosfære, det hjælper med at forhindre harskning af produktet.

  På den måde sørge de for at olien ikke oxidere. Derudover hjælper Lecithin med at stabilisere fedtsyrerne. Det er blandt andet derfor at EPA-GLA+ har så flotte peroxidtal. Derudover bliver alle de aktiver olie i henhold til lovgivningen kontrolleret for pesticider, tungmetaller m.m. så du er sikret den bedste kvalitet.

  Link til producent: Biosym A/S

Ingredienser

 • Fiskeolie, Rapslecithin, Lægehjulkroneolie (Borrago-Officinalis), Rapsolie, Fiskegelatine (kapsel), Vegetabilsk glycerol - fugtighedsbevarende middel

Dosering

 • Dosering (voksne samt børn fra 11 år):
  4 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader