Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Biosym Magnesium +300 (180 kapsler)
Biosym

Biosym Magnesium+300 - 180 kaps.

Varenummer:16628
Spar 13%

159,95 kr

Spar 30%

199,00 kr

Pris nu: 139,00 kr 139

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Størstedelen af kroppens magnesium findes i cellerne. Magnesium aktiverer utallige enzymer. Optagelighedsforsøg har vist, at aminosyrekelat optages bedre end uorganisk magnesium-klorid.

  Magnesium bidrager til knogler, tænder, muskler, nervesystem og psykologisk funktion. Magnesium +300 giver dig hele 300 mg pr. kapsel fra Magnesiumpidolat og Magnesiumoxid, som er to letoptagelige magnesium kilder.

  Magnesium til tænder, muskler og knogler
  Det er ikke kun Calcium, der er involveret i opretholdelse af tænder og skellettet. Magnesium har også sit at sige, da det bidrager til at stabilisere det indre af vores celler.

  Kramper i ben og fødder?
  Det er bl.a. Magnesium som er med til at styre muskelsammentrækninger i vores muskelceller, og Magnesium er derfor med til at kontrollere nerve- og muskelfunktioner.

  Træthed
  Magnesium bidrager også til vores stofskifte og på den måde mindsker kan det mindske træthed.

  Vegetarer
  Hvis du er vegetar eller veganer, kan du også anvende Magnesium +300. Produktet er nemlig registeret hos "The Vegan Society", som har kontrolleret og godkendt som værende et 100% vegansk produkt.

  Magnesiumpidolat
  Magnesiumpidolat er en nyere form for Magnesiumkilde og den er samtidigt organisk. Biosym begyndte at Magnesiumpidolat samtidigt med at de gerne ville optimere Magnesium +300, for at højne kvaliteten af produktet.

  Pidolater er kendt for at have en god optagelighed, og det blev derfor anvendt som en Magnesium kilde i produktet. For at gøre produktet bedre optageligt i kroppen, samtidigt med at kvaliteten af Magnesium kilden er helt i top.

  Link til producent: Biosym A/S

Ingredienser

 • Magnesiumoxid, Magnesium-L-pidolat, Konsistensmiddel: Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk)

Dosering

 • Dosering (Voksne og børn over 11 år): 1-2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader