Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Biosym Mælkesyrebakterier
Hold mave og tarm i balance med Biosym Symbioflor+, der er et avanceret kosttilskud med mælkesyrebakterier til en sund tarmflora - hver dag. Læs mere om hvad Biosym Symbioflor+ kan gøre for dig lige her >>

Biosym Mælkesyrebakterier

Bakterier findes overalt - også i kroppen. Her lever bakterierne i forskellige arter, hvor de vigtigste findes i tarmen og er en naturlig del af vores tarmflora.

Langt størstedelen af disse bakterier er “gode” bakterier, som hjælper med at opretholde en god balance i mave - tarmsystemet. Mælkesyrebakterier udgør en stor del af de gode bakterier og spiller derfor en særlig stor rolle når det kommer til tarmfloraen.

Oplever man problemer med maven og fordøjelsen kan det nemlig skyldes ubalance i tarmfloraen, hvor mælkesyrebakterier kan hjælpe til at genoprette balancen.

Biosym Symbioflor+
Biosym Symbioflor+ et anderkendt kosttilskud med levende mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterierne i Biosym Symbioflor+ er særligt udvalgt for deres syreresistents, hvilket betyder, at de kan modstå mavesyre, og således først optages i tarmen. Dette sikrer fuld optagelighed og effekt af mælkesyrebakterierne i Biosym Symbioflor+.

Udover levedygtige mælkesyrebakterier indeholder Biosym Symbioflor+ fructo-oligosakkarider, som i daglig omtale kaldes fruktose, og kategoriseres som et sukkerstof. Undersøgelser har indikeret, at fructo-oligosakkarider kan stimulere væksten af nyttige bakterier i tyktarmen, så bakteriebalancen opretholdes.

Biosym Symbioflor+ er det ideelle valg folk i alle aldre, der ønsker at opretholde en normal mave/tarmflora og en sund fordøjelse.

Mælkesyrebakterier til en sund tarmflora

Mælkesyrebakterier er en naturlig del af tarmen, som både spiller en rolle i fordøjelsen og immunforsvaret. Derfor kan ubalance i tarmfloraen skabe gener som oppustethed og luft i maven, hvilket de fleste kan opleve i perioder i deres liv.

Et kosttilskud med mælkesyrebakterier er derfor oplagt for at sikre, at tarmen konstant er i balance af de gode bakterier.

Værd at vide om mælkesyrebakterier:
  • Bidrager til at stimulere immunforsvaret
  • Vedligeholder en sund fordøjelse
  • Fremmer optagelsen af vitaminer
  • Bidrager til opbygningen af slimhinder i tarmen
  • Genopretter og vedligeholder en normal mave/tarmflora

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os