: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>
Biosym OmniVegan B12 (120 tabl)
Biosym

Biosym OmniVegan B12 (120 tab)

Varenummer:15689
Spar 28%

142,95 kr

Spar 40%

170,00 kr

Pris nu: 101,98 kr 101.98

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  OmniVegan B12 er en velsmagende smeltetablet fra Biosym med smag af jordbær, hindbær og solbær - en højtdoseret vegansk vitamin B12 smeltetablet med 1000 µg i den aktive og effektive form methylcobalamin. Vitamin B12 bidrager bl.a. til immunsystemets normale funktion og normal dannelse af røde blodlegemer.

  Biosym OmniVegan B12 anvendt Metylcobalamin
  I Veg B12 er der anvendt Metylcobalamin, som er den biologiske aktive form af B12 vitamin. Dette gør derfor, at når man indtager kosttilskuddet, kræver det ikke at kroppen først skal omdanne kosttilskuddet, og skal derfor give en større og hurtigere optagelighed.

  Smeltetabletter
  Biosym OmniVegan B12 er produceret som en smeltetablet med et højt indhold af B12 vitamin. Fordelen ved en smeltetablet er at den optages igennnem mundslimhinden, det kræver dog B12 vitaminet er i sin biologiske form.

  Derfor er B12 vitaminet, som er anvendt i dette kosttilskud, i sin biologisk aktive form, som er kendt som Metylcobalamin. Dette gør at kroppen hurtigere kan optage vitaminet.

  Hurtig optagelighed
  Normalle kosttilskud med B12 vitamin er typisk fremstillet i form at hydroxocobalamin, som kræver omdannelse til adenosylcobalamin og derefter omdannelse til metylcobalamin.

  Derfor har Biosym OmniVegan B12 vitamin en væsentlig hurtigere optagelighed en et normalt kosttilskud, og da det er produceret som en smeltetablet, bliver det også optaget igennem mundslimhinden.

  Biosym OmniVegan B12 vitamin bidrager til:
  - Et normalt fungerende nervesystem
  - Et normalt energistofskifte
  - Et normalt fungerende immunsystem
  - Mindskelse af udmattelse og træthed

  Link til producent: Biosym A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Vitamin B121000 µg40000%

Ingredienser

 • B12 vitamin (methylcobalamin), Konsistensmidler: vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, majsstivelse, Overfladebehandlingsmiddel: citronsyre, Sødestoffer: mannitol, steviaglycosider, Naturlig aroma: solbær, jordbær, hindbær

Dosering

 • 1 tablet daglig. Det anbefales, at tabletten smelter i munden eller alternativt tygges.

  Indhold pr. daglig dosis
  IndholdPr. 1 SmeltetabletRI
  Vitamin B12:1000 µg40.000% 


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader