Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Hud, Hår & Negle

Alle drømmer om et stærkt hår, sunde negle og en glødende hud, men hvordan kan opnå dette med kosttilskud?

Vil du vide hvilke kosttilskud der kan hjælpe med dette? - Så læs med lige her >>

Kosttilskud til hår

Der kan være mange grunde til, at man søger hjælp til sit hår. Nogle lider af hårtab, som kan forårsaget af hormonelle forandringer, stress eller mangelfuld kost, andre føler måske bare, at deres hår ser fladt, tørt eller kedeligt ud. Hvad end dit problem er, har vi produkter der kan gøre en forskel.

Gummies til håret

Mod hårtab har vi fx de populære hår vitamin- og mineraltilskud fra HairLust, Hairworthy og VitaYummy. Disse brand har alle kosttilskud til håret som er formet som en slags "vingummi", og har en sødlig smag og gummiagtig konsistens. Disse slags kosttilskud til håret er den nyeste trend.

De Klassiske mod hårtab

Mange kender agerpadderokke, bedre kendt som silica, som et kosttilskud. Dette findes i populære kosttilskud som Silica Extra, Hair Volume og Hair Nutrients. Kosttilskud med Biotin er også en populær ingrediens som bidrager til at vedligeholde et normalt hud og hår.

Kosttilskud til Hud og Negle

Silica er også velegnet til dette formål, og er derfor ofte brugt i kosttilskud specifikt til hud og negle. Derudover er Kollagen/collagen kosttilskud og populære i denne kategori. Imedeen, New Nordic og BeautyBear laver alle kvalitetskosttilskud i denne kategori.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os