: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Hud, Hår & Negle

Alle drømmer om et stærkt hår, sunde negle og en glødende hud, men hvordan kan opnå dette med kosttilskud?

Vil du vide hvilke kosttilskud der kan hjælpe med dette? - Så læs med lige her >>

Kosttilskud til hår

Der kan være mange grunde til, at man søger hjælp til sit hår. Nogle lider af hårtab, som kan forårsaget af hormonelle forandringer, stress eller mangelfuld kost, andre føler måske bare, at deres hår ser fladt, tørt eller kedeligt ud. Hvad end dit problem er, har vi produkter der kan gøre en forskel.

Gummies til håret

Mod hårtab har vi fx de populære hår vitamin- og mineraltilskud fra HairLust, Hairworthy og VitaYummy. Disse brand har alle kosttilskud til håret som er formet som en slags "vingummi", og har en sødlig smag og gummiagtig konsistens. Disse slags kosttilskud til håret er den nyeste trend.

De Klassiske mod hårtab

Mange kender agerpadderokke, bedre kendt som silica, som et kosttilskud. Dette findes i populære kosttilskud som Silica Extra, Hair Volume og Hair Nutrients. Kosttilskud med Biotin er også en populær ingrediens som bidrager til at vedligeholde et normalt hud og hår.

Kosttilskud til Hud og Negle

Silica er også velegnet til dette formål, og er derfor ofte brugt i kosttilskud specifikt til hud og negle. Derudover er Kollagen/collagen kosttilskud og populære i denne kategori. Imedeen, New Nordic og BeautyBear laver alle kvalitetskosttilskud i denne kategori.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader