Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Vandladningsbesvær

Har du svært ved at komme af med din urin?

Læs mere om vores naturlige midler mod vandladningsbesvær, lige her >>

Alternative og naturlige midler mod vandladningsbesvær

Vandladningsbesvær også kaldet godartet forstørret prostata, eller benign prostata hyperplasi, det kan hedde forskellige ting afhængigt af hvem du spørger. Kirtlen der findes hos mænd, og vokser ofte med alderen.

Hvis den vokser sig så stor, at den klemmer om urinrøret kan man opleve besvær med at holde strålen når man tisser. Vi har naturlægemidler der er lavet til netop dette problem.

Føler du heller ikke, at din blære tømmes helt? - Prøv Savpalme

Mænd der lider af vandladningsbesvær, kan efter en tur på toilettet stå tilbage med følelsen af, at blæren stadig ikke er tom. Hvilket forårsager at man render ind og ud af toilettet dagen, og nogle gange natten, lang.

Det er der ingen der er interesseret i, heller ikke dig. Derfor har vi en række kvalitetsprodukter der er helt naturlige og medicinfri. De indeholder den aktive ingrediens udvundet af savpalmefrugten.

Savpalmefrugten er ikke godkendt endnu til, at man kan anprise gavnlige egenskaber i forhold til godartet let forstørret prostata. På vores leverandører og producenters produkter, angives det, at de er mod hyppig vandladningstrang.

Opsøg din Læge i forbindelse med Vandladningsbesvær

Din skal ahve din læge til at tjekke dig, inden du påbegynder en behandling. Dette er vigtigt, da der kan være uopdagede sygdomme som forårsager din let forstørret prostata.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os