: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Vandladningsbesvær

Har du svært ved at komme af med din urin?

Læs mere om vores naturlige midler mod vandladningsbesvær, lige her >>

Alternative og naturlige midler mod vandladningsbesvær

Vandladningsbesvær også kaldet godartet forstørret prostata, eller benign prostata hyperplasi, det kan hedde forskellige ting afhængigt af hvem du spørger. Kirtlen der findes hos mænd, og vokser ofte med alderen.

Hvis den vokser sig så stor, at den klemmer om urinrøret kan man opleve besvær med at holde strålen når man tisser. Vi har naturlægemidler der er lavet til netop dette problem.

Føler du heller ikke, at din blære tømmes helt? - Prøv Savpalme

Mænd der lider af vandladningsbesvær, kan efter en tur på toilettet stå tilbage med følelsen af, at blæren stadig ikke er tom. Hvilket forårsager at man render ind og ud af toilettet dagen, og nogle gange natten, lang.

Det er der ingen der er interesseret i, heller ikke dig. Derfor har vi en række kvalitetsprodukter der er helt naturlige og medicinfri. De indeholder den aktive ingrediens udvundet af savpalmefrugten.

Savpalmefrugten er ikke godkendt endnu til, at man kan anprise gavnlige egenskaber i forhold til godartet let forstørret prostata. På vores leverandører og producenters produkter, angives det, at de er mod hyppig vandladningstrang.

Opsøg din Læge i forbindelse med Vandladningsbesvær

Din skal ahve din læge til at tjekke dig, inden du påbegynder en behandling. Dette er vigtigt, da der kan være uopdagede sygdomme som forårsager din let forstørret prostata.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader