Køb for kr. mere, og få fri levering
Januarudsalg Spar op til 47% – Sund start på det nye år – Gå til udsalget lige her >>
Hair Volume, 90 tabletter.
New Nordic

New Nordic - Hair Volume - 90 tabs.

Varenummer:9096
Spar 40%

579,00 kr

Pris nu: 344,00 kr 344

Beskrivelse

 • Kosttilskud.

  Hair Volume er en tablet, som er baseret på en unik svensk formulering med hårvækstfaktorer. Tabletten indeholder æble ekstrakt med en kombination af hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber.

  Tabletten går ind og tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkken, hvor dannelse af hår opstår.

  Fordele ved Hair Volume
  • Hjælper med at opretholde en normal hårvækst og fylde

  • Unik kombination af bioaktiv hårvækstfaktor aktiverer hårsækkene

  • Biotin og zink bidrager til opretholdelse af normalt hår

  • Kobber bidrager til normal hårpigmentering


  Specielt udvalgte ingredienser
  Æble (Malus Domestica Borkh.)
  Æble ekstrakt er naturligt indeholder plantestoffet procyanidin B2, som bidrager til at fremme hår væksten. For en høj standardiseret kvalitet, bliver æblerne nøje udvalgt ved plukning. Derefter tørres og ekstraheres de bedste æbler.

  Hirse (Panicum miliaceum L.)
  Med oprindelse fra Kina, er hirse en glutenfri kornsort. Planten kan blive helt op til 120 cm. høj med en levealder på 1 år. Planten kan vokse de fleste steder, som skyldes den stærke kornsort.

  Padderokke (Equiseturn arvense L.)
  Paderokke er en plante, som er rig med silica, der bidrager til at styrke bindevævet i huden, håret og neglene. Det er en "levende fosil" og formerer sig ikke ved frø, men ved sporer. Det vil sige en reproduktiv struktur som tilpasser sin spredning og kan derved overleve under dårlige forhold i længere perioder af gangen.

  Derudover indeholder produktet også L-Cystein som bidrager til at fremme sund hud, hår og negle, samt mindske dannelsen af grå hår. Der er også tilføjet Biotin, der har til formål at mindske grålig hud.

  Link til producent: New Nordic A/S

Ingredienser

 • Fyldemiddel (mikrokrystalinsk cellulose), Æble ekstrakt (Malus domestica Brokh.), Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), Padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.), Vand, Vitaminer (Calcium-D-pantothentat, D-biotin), L-cystein, L-methionin, Overfladebehandlingsmiddel (Magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), Mineraler (zinkoxid, cuprisulfat), Konsistensmiddel (tværbunden natrium carboxy methyl cellulose), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Dosering

 • 1 tablet daglig indtages med et glas vand.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader