Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

New Nordic Hair Volume
Hair Volume er en prisvindende og dokumenteret produktserie udviklet af New Nordic. Produkterne indeholder Biotin og Zink der bidrager med fylde og styrke til håret. Hair Volume fås i forskellige varianter, som b.la. kosttilskud, serum, balsam eller shampoo. Få gløden tilbage med New Nordic Hair Volume.

Du kan læse mere om New Nordic Hair Volmue lige her >>

New Nordic Hair Volume

Hair Volume serien fra New Nordic har i det seneste årti hjulpet adskillige kvinder og mænd til fyldigere, stærkere og mere glansfyldt hår. Tilskuddet har vundet flere priser, herunder b.la. Danish Beauty Awards 2019 i kategorien Årets Inner Beauty.

Føler du at dit hår kunne bruge mere styrke eller er gløden forsvundet, så kan New Nordic Hair Volume være den idelle løsning for dig. Dette kosttilskud indeholder Biotin og Zink, der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår, yderligere indeholder tilskuddet Æble, Hirse samt Padderokke, som danner den perfekte kombination til opretholdelsen af den normale pigmentering af håret samt vedligeholdelsen af en stabil hovedbund.

New Nordic Hair Volume kommer i forskellige varianter, herunder b.la. som kosttilskud, serum, balsam og shampoo. Alle varianter er baseret på Æbleekstrater, der naturligt indeholder procyanidin, der aktivt bidrager til normalt hår.

New Nordic Hair Volume økonomidåse - 180 tabs.
Ønsker du et omfattende kosttilskud, der bidrager til et stærkere hår, så er netop denne variant relevant for dig. I dette tilskud får du 180 tabletter med indhold af Biotin og Zink, der bidrager til vedligeholdelsen af det normale hår. Ydermere indeholder tilskuddet æbleekstraterne procyanidin, miliacin og sillicium, der bidrager til den normale pigmentering. Dette kosttilskud besidder et par bi-egenskaber. Zink bidrager f.eks. også til stærkere negle. Navnet økonomidåse kommer af at du netop ved dette tilskud er dækket ind i 6 måneder, da den daglige dosis blot er 1 tablet.

New Nordic Hair Volume Shampoo
Er du på udkig efter en shampoo, der kan mere end bare at rense håret, så er New Nordic Hair Volume Shampoo, måske noget for dig. Denne Shampoo er ikke blot god til at rense, fri for sulfater og silikone, samt utroligt velduftende, den kan også bidrage til et hår med fornyet glød, mere volume og fugt. Ligesom resten af Hair Volume-serien indeholder denne shampoo æbleekstraterne procyanidin, miliacin og sillicium, der aktivt bidrager til et normalt hår. Yderligere indeholder shampooen aminosyrer der bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår.

Hvorfor kan New Nordic Hair Volume være noget for dig?

Hvis du føler at dit hår er blevet svagere, har mistet gløden eller har tabt fylen gennem tiden, kan denne prisvindende og klinisk dokumenterede Hair Volume-serie være dit hårs hjælpende hånd i hverdagen.

Hair Volume-serien bidrager til:
  • Vedligeholdelsen af normalt hår
  • Reparation af slidt hår
  • Stabil hovedbund
  • Normal hårpigmentering
  • Vedligeholdelsen af den flotte glød

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os