Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

New Nordic
New Nordic er synonym med kosttilskud der har forbindelse til naturen.

Dette firma med en helt særlig historie og vision kan du læse mere om nede i næste afsnit >>

New Nordic - Mere end Vitaminer

Mange kosttilskudsproducenter producerer en masse vitaminer og mineraler, det gør New Nordic også, men de tager det skridtet videre. De skræddersyer deres kosttilskud med urter, bær og planter fra den Nordiske natur.

Deres unikke sammensætninger af vitaminer, mineraler og naturlige råvarer giver dig et helstøbt kvalitetsprodukt, som altid er produceret i Danmark eller Sverige. New Nordic er nemlig stiftet af en Svensker i 1991 som har som mission at øge folks vitalitet, og finde “kilden til evig ungdom”.

Kosttilskud der holder dig ung

New Nordics store sortiment indeholder mange kosttilskud, som alle har et specifikt formål. Men det overordnede formål ved alle kosttilskuddende er at vedligeholde fornemmelsen af ungdom og sundhed. New Nordic deler deres kosttilskud op i 3 overskuelige kategorier, som er delt op efter farve.

New Nordic - Vitalitet

Serien “Vitalitet” samler alle de New Nordic kosttilskud der bidrager til din vitalitet. Disse kosttilskud har mange forskellige formål, som fx er den populære Blue Berry udviklet til folk der gerne vil opretholde et normalt syn. Hvis du vil bevare din venefunktion er Active Legs perfekt. Andre populære produkter fra serien tæller bl.a. Tranebærpillen, Æbleciderpillen, Active Liver eller Clear Brain.

New Nordic - Skønhed

New Nordic går meget højt op i at fremme ydre skønhed indefra. Derfor er alle kosttilskuddende til indvortes brug, og indefra hjælper de din krop med at se og føles smukkere.

Bio-Drain er et ultra populært “detox” kosttilskud, der fungerer som en udrensningskur, perfekt til januar-kuren eller før/efter sommerferien.

Et andet bestseller produkt er Hair Volume, som virkelig sætter gang i hårrødderne og kommer tyndt hår til livs.

Andre populære produkter tæller Collagen Filler er med til at stimulere kroppens egen kollagendannelse. Perfect-Tan er et kvalitets kosttilskud der beskytter din hud mod solen, og hjælper dig med at få en flot gyldenbrun farve på din ferie.

New Nordic - Slank

Få hjælp til at holde den slanke linje med “Slanke” linjen fra New Nordic. Produkterne kan sætte gang i forbrændingen, regulere blodsukker og stofskifte eller støtte vægttab og give energi. Se 3 af vores mest populære produkter Fat Burner, Seaweed Vægtkontrol og Kilo Trim

Innovativt og forskningsbaseret

New Nordics fabrikker ligger som sagt i Sverige og i Danmark. De er dog ikke kun fabrikker. Begge steder inkorporeres der innovative metoder hvorpå naturens råvarer kan hjælpe kroppens vitalitet og skønhed, i kosttilskuddene. New Nordic søger altid at tilpasse produkterne til samfunds- og sundhedstrends samt til forbrugernes behov.

Verdenskendte kosttilskud

I over 30 lande, er New Nordic nu tilgængeligt for forbrugere der gerne vil holde sig smukke og sunde, indefra og ud. De vinder ofte priser, og her for nyligt har Wild Biotic vundet “Årets præ- og probiotika 2018” fra organisationen Sund-Forskning. Produktet er med sin unikke sammensætning af 100 bakteriestammer og mælkesyrer et meget stærkt kosttilskud.

New Nordic - Altid billigt hos Jala Helsekost

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Derfor sørger vi altid for at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 40% på New Nordic kosttilskud, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os