Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

New Nordic Blue Berry
New Nordic Blue Berry er en populær produktserie fra New Nordic. Kosttilskuddet indeholder øjentrøst, blåbær, lutein samt A-vitamin og Zink, som samlet bidrager til en naturlig vedligeholdelse af synet. Vedligehold kilden til synet og gør noget godt for øjnene med New Nordic Blue Berry.

Du kan læse mere om New Nordic Blue Berry lige her >>

New Nordic Blue Berry

Blue Berry serien fra New Nordic er udviklet med det smukke formål, at vedligeholde kilden til synet, nemlig øjnene. Dette kosttilskud har taget Danmark med storm siden år 2000 og har hjulpet adskillige af danskere til vedligeholdelsen af det normale syn.

Ønsker du et sundt syn gennem hele livet, så er New Nordic Blue Berry den hjælpende hånd i din hverdag. Dette kosttilskud indeholder nemlig Vitamin A og Zink der, kombineret, bidrager til opretholdelsen af det normale syn. Ydermere indeholder tilskuddet blåbær der er hovedingrediensen i netop dette tilskud. Blåbær kombineret med ekstrater fra de eksotiske planter, Øjentrøst og Tagetes, bidrager nemlig til at bevare øjnenes sundhed.

New Nordic Blue Berry er et kosttilskud der fås i forskellige varianter. B.la. fås tilskuddet i en tabletudgave og i en gummiudgave, som indtages via en velsmagende vingummi. Yderligere findes der varianter med forskellige supplerende mineraler, som du kan blive klogere på ved at udforske de forskellige varianter ovenfor.

New Nordic Blue Berry Plus - 240 tabs.
Ønsker du et omfattende kosttilskud, der bidrager til vedligeholdelsen af det normale syn, så er New Nordic Blue Berry Plus et godt bud. Dette tilskud indeholder blåbær, der i den perfekte kombination med ekstrater fra Øjentrøt og Tagetes planterne, bidrager til opretholdelsen af sundheden i øjnene. Tilskuddet indeholder Lutein, der er en naturlig bestandelse i øjets guleplet og i nethinden. For at vedligeholde det normale syn indeholder Blue Berry Plus ligeså A-vitamin. Denne variant kommer i en tabletudgave med indhold af 240 stk. det betyder at du er dækket ind i 120 dage, svarede til ca. 4 måneder.

New Nordic Blue Berry Gummies - 60 stk.
Er du på udkig efter et alternativ til den klassiske tabletvariant er New Nordic Blue Berry Gummies løsningen for dig. Den velsmagende vingummivariant, der ovenikøbet er baseret på naturlige smagsstoffer, indeholder A-vitamin, der bidrager til vedligeholdelsen af det normale syn. Ydermere indeholder denne variant, vilde blåbær der i en perfekt kombination med ekstrater fra Øjentrøst og Tagetes planterne, bidrager til opretholdelsen af sunde øjne. Denne udgave giver dig 60 gummies som dækker dig ind i en måned.

Hvorfor kan New Nordic Blue Berry være noget for dig?

Synet er en af de vigtigeste sanser som menneskekroppen besidder. Man bruger synet gennem hele livet og synet danner samtidig kilden til den visionære opfattelse af den smukke verden vi liver i. Med dette kosttilskud kan du pleje, vedligeholde og opretholde kilden til det sunde syn, nemlig øjnene.

Blue Berry-serien bidrager til:
  • Vedligeholdelsen af det normale syn
  • Opretholdelsen af sundeøjne
  • Pleje af nethinden

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os