Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Spar min. 20% på Biosym & Vild Nord - Se mere her >>
New Nordic Active Liver (120 tabletter)
New Nordic

New Nordic - Active Liver™ - 120 tabs.

Varenummer:1820
Spar 27%

594,95 kr

Spar 40%

726,00 kr

Pris nu: 433,95 kr 433.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.

  Active Lever hjælper med at understøtte leveren for dem som oplever et "fedt liv". Har et kombineret indhold af urteekstrakter som marietidsel, artiskok, gurkemeje og sort peber, samt vitaminet cholin, der bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion.

  Active Lever indholder Globe artiskok, der går ind og understøtter din daglige lever-galde-funktion. Cholin bidrager til opretholdelse af en normal leverfunktion og fedt (lipid) metabolisme.

  Fordele ved Active Liver
  • Cholin bidrager til at opretholde normal leverfunktion og fedtstofskifte
  • Indeholder marietidsel, artiskok og gurkemeje
  • Unik urteekstrak-kombination

  Active Liver indeholder særligt tre aktive ingredienser, marietidsel artiskok og gurkemeje:

  Marietidsel (Silibum marianum L. Gaetnn.)
  Marietidsel er med sin oprindelse i Middelhavsområdet, blevet anvendt som både fødevare og helseurt. I denne Active Liver tablet er marietidslerne blevet nøje udvalgt, tørret og ekstraheres, sådan at de ønskede plantestoffer bevares.

  Artiskok (Cynara scolymus L.)
  Artiskok er en tidselagtig staude med kratige store blade. Det er en flerårig plante, som har været kendt i Middelhavsområdet i over 2000 år. I denne Active Liver tablet er det blade fra planten, som er blevet tørret, der bliver brugt.

  Gurkemeje (Curcuma longa L.)
  Gurkemeje tilhører ingefær familien, som har oprindelse fra det tropiske Sydasien. Gurkemeje hører til skoven, hvor den gror vildt, og trives under temperaturer mellem 20 og 30 grader med store mængder regn.

  Active Liver på Tilbud
  Vi har altid Active Liver til en stærkt nedsat pris. Vi vil gerne gøre vores kunder glade, og vi ved at de sætter pris på en god handel. Derfor sparer du lige nu 33% på New Nordic Active Liver.

  Link til producent: New Nordic A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Ingredienser

 • Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Marietidsel ekstrakt (Silybum marianum L.), Artiskok ekstrakt (Cynara scolymus L.), Cholinhydrogentatrat, Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa L.), Konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), Overfladebehandlingsmiddel (magnesium stearate, hydroxypropylmethyl cellulose), Kartoffelstivelse, Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Dosering

 • 1 tablet daglig i forbindelse med indtagelse af væske.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader