: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

New Nordic Skin Care

New Nordic Skin Care serien er yderst populær og i sær kendt for den gode kvalitet. I denne serie finder du både kosttilskud, cremer og sera, som alle bidrager til stærkere og sundere hud. New Nordic er kendt for at være det naturlige valg, hvorfor du i denne kategori også finder produkter, der er baserede på naturens rene ingredienser. Udforsk det brede udvalg af favoritter til huden.

Læs mere om Skin Care-serien fra New Nordic, lige her >>

New Nordic Skin Care - Sund hud fra naturen

Huden er kroppens største organ og derfor er der mange faktorer der spiller ind, såfremt man ønsker en stærk, elastisk og ungdommelig hud. I de yderste hudlag dannes naturligt et protein, ved navn Kollagen, som hjælper huden med at holde sig stram og ungdommelig. I takt med alderen taler den naturlige kollagenproduktion, hvorfor mange vælger at supplere med et kosttilskud. Andre døjer med sart og tør hud og her er fugt vigtigt. New Nordic har udviklet et bredt problemløsende sortiment af hudplejeprodukter, som både indebærer kosttilskud, cremer og sera.

New Nordic Collagen
Kollagen er et protein som dannes i de yderste hudlag også kendt som læderhuden. Kollagen bidrager til en stram og elastisk hud, samt afhjælper tidlige alderstegn, som rynker og alderslinjer. Foruden det styrker kollagen også knoglernes nærliggende brusk og kan derfor hjælpe til at reducere smerter i forbindelse med let slidgigt.

New Nordic Tan
Sommergløden har det med at forsvinde i vinterhalvåret, men med New Nordics tanprodukter, kan man holde på farven i en længere periode. Med indhold af kobber og vitamin-C, bidrager tan produkterne til en flot sommerglød. New Nordic tan hjælper også til en normal hudpigmentering og beskytter mod fotoaldring.

New Nordic Cremer
Selvom New Nordics cremer og sera ikke reelt hører inde under Skin Care-serien, så fungerer det stadig som hudpleje og er derfor yderst relevant i denne kontekst. New Nordics cremer er baserede på naturlige ingredienser og fremstår af bedste kvalitet. Deres sortiment råder over alt fra ansigtscremer til fugtgivende sera.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader