: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>
Chlorella (Den Grønne Perle) (640 Tab)
Chlorella

Chlorella Den Grønne Perle Øko. - 640 tabs.

Varenummer:4998
Spar 23%

364,95 kr

Spar 30%

399,00 kr

Pris nu: 279,26 kr 279.26

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Den Grønne Perle er et 100% rent økologisk produkt af ferskvandsalgen Chlorella Pyrenoidosa. Denne for for alge har en helt utrolig grøn farve, på grund af dens høje indhold af klorofyl (bladgrønt).

  Den skiller sig meget ud fra de blå-grønne alger, som eksempelvis spirulina eller AFA-alger, som faktisk er bakterier. Chlorella algen består af encellede planter, så er ikke en bakterie.

  Chlorella fremstilling
  Ferskvandsalgen dyrkes, tørres og presses til tabletter uden brug af nogen form for tablethjælpemidler. Hver tablet indeholder 250 mg ren Chlorella Pyrenoidosa. Chlorella pyrenoidosa indeholder naturligt en stor mængde næringsstoffer, især klorofyl (bladgrønt), 19 forskellige aminosyrer samt alle væsentlige vitaminer og mineraler.

  Detox med Chlorella
  Chlorella er med til at rense kroppen for affalds- og giftstoffer. Hvis du i en periode har indtaget mere usund mad og drikke end du plejer, kan du bruge Chlorella som et naturligt led i en detoxkur.

  Hvad er Chlorella?
  Chlorella er en enkeltcellet alge, som lever i ferskvand. Chlorella er en encellet plante, og er derfor meget anderledes end de blå-grønne alger, som rent faktisk er bakterier.

  Chlorella er en alge fyldt med forskellige næringsstoffer, hvilket også gør at den egne sig godt som kosttilskud. Den grønne alge er et 100% rent kosttilskud, og dens indhold består af omkring 45% protein, 20% fedt, 5% fibre, 10% mineraler og 10% vitaminer.

  Chlorella bidrager altså til at styrke immunforsvaret og hjælper med at sår heler hurtigere. Det har også en udrensende effekt på kroppen, og der er derfor også mange som anvender Chlorella som led i en naturlig detox.

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Chlorella Pyrenoidosa250 mg-

Ingredienser

 • Chlorella pyrenoidosa*

Dosering

 • Dosering:
  3-4 tabletter 3 gange daglig - gerne i forbindelse med et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader