Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Chlorella
Udforsk vores sortiment af Chlorella-produkter her, hvor vi har sammensat forskellige varianter, herunder pulver, kapsler/tabletter og kosttilskud. Dette giver dig mulighed for at vælge den præcise form, der bedst imødekommer dine behov. Ved at tilføje Chlorella-pulver til din yndlings smoothie, juice eller andre drikkevarer kan du nemt indtage en rig blanding af vitaminer, mineraler, proteiner og andre gavnlige næringsstoffer.

Læs mere om Chlorella her

Alger som kosttilskud?

Chlorella er en grøn encellet ferskvandsalge som har et højt indhold af proteiner, vitaminer og mineraler samt andre letoptagelige næringsstoffer. Disse næringsstoffer er blandt andet velkendte for deres evne til at styrke dit immunforsvar og kan også bidrage til kroppens udrensning. Udover dette har Chlorella en positiv virkning på forstoppelse, immunstimulerende egenskaber, forebyggende effekt på mavesår samt kan anvendes til at reducere dårlig ånde og kropslugt. 
Chlorella er et naturligt produkt, hvilket gør det til et optimalt kosttilskud til at få ernæring.

 

Vær opmærksom på

Når du anskaffer dig Chlorella, er det vigtigt at være opmærksom på, at vælge en variant uden konserveringsmidler, smagsstoffer, farvestoffer, kemikalier eller tilsætningsstoffer. På den måde er du sikker på at få et rent naturprodukt, som lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Dosering af Chlorella

Det kan være vanskeligt at anbefale en præcis dosis, men mange oplever gode fordele ved at indtage 5-7 g om dagen. Den daglige dosis kan deles op og indtages ad flere omgange. Ydermere anbefales det at indtage tilskuddet 30 minutter før et måltid for optimal virkning.


Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os