Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Chlorella & Spirulina

Chlorella og spirulina er gode supplementer til vegetarkost, da de begge indeholder protein. Chlorella og spirulina fås i både pille- og pulverform - så kan du indtage dem på din foretrukne måde. Se vores store udvalg eller læs mere om chlorella og spirulina. 

Læs mere om Chlorella & Spirulina

Hvad er Chlorella & Spirulina?

Spirulina er en encellet ferskvandsplante, som vokser vildt i søer og dyrkes i damme. Spirulina-planten ligner en lille grøn spiral, og faktisk betyder spirulina "lille spiral". Spirulina er vigtig for dyrelivet i havet, da det leverer mange næringsstoffer til disse økosystemer.

Chlorella er også en ferskvandsalge, der dyrkes i ferskvandssøer. For mange år siden fandt man ud af, at denne specielle alge var spiselig, og algen er siden blevet populær som kosttilskud i Japan. I dag dyrkes algen i store ferskvandsbassiner i blandt andet Taiwan og Sydkina, hvorefter den tørres og presses til tabletter.

Både spirulina og chlorella har en græslignende duft og smag, som måske ikke falder i alles smag. Du kan dække smagen ved at bruge algerne i din juice eller smoothie.

Hvor meget Chlorella og Spirulina skal jeg indtage?

Som udgangspunkt skal du altid starte ud med en lille dosis, da du ikke ved hvordan din krop vil reagere på algerne. 
Pulver Det anbefales både for chlorella og spirulina at starte med 1-2 spsk om dagen. Hvis du ikke oplever nogle bivirkninger, som kvalme, diarré eller opkast, kan du derefter forhøje dosisen til 3-4 spsk.

Tabletter og kaspler
Da de forskellige tabletter og kapsler ikke altid er lige store eller indeholder der samme, er det vigtigt at læse indlægssedlen på pakken. Oftest anbefales det at tage 1-2 kapsler 3 gange dagligt.

Det er bedst at tage de grønne alger 20-30 minutter før et måltid, så algerne kan få mulighed for at påvirke fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer

Fordele ved Chlorella & Spirulina

  • Chlorella og spirulina indeholder protein og kan derfor være gode supplementer til vegetarkost.
  • Chlorella indeholder klorofyl, som kan hjælpe mod dårlig ånde.
  • Du kan nemt indtage både kapslerne og pulveret, og tilsætte pulveret i smoothies, juice eller i en hummus.

Forbehold ved Chlorella og Spirulina

Da mange kosttilskud med de grønne alger kan indeholde betacaroten, bør de ikke tages af rygere. Da chlorella og spirulina er en del af planteriget, er det muligt at have en allergi over for den ene eller begge af dem. En allergisk reaktion kan vise sig i form af rødme, kløe, nældefeber og hævelse af ansigt og mund.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os