Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Hvidløg

Hvidløg kender du med garanti, men vidste du at du kan få hvidløg som kosttilskud, så du får gavn af dets egenskaber uden den skarpe lugt.

De fleste kosttilskud med hvidløg, er udviklet, så de enten er helt lugtfrie eller hvor lugten af hvidløg er kraftigt reduceret.

Læs mere om Hvidløg i kosttilskud her >>

Hvorfor tage hvidløg som kosttilskud?

Hvidløg er en løgplante, der tilhører allium-familien, og er nært beslægtet med løg og skalotteløg. Grunden til at man har fået øjnene op for hvidløg i kosttilskud skyldes den svovlforbindelse, der dannes, når man hakker, presser eller tygger hvidløgsfedet. I denne proces, dannes et stof der kaldes for allicin, og det er også det, som giver hvidløget den karakteristiske duft. Ligesom vi mennesker har et immunforsvar, har hvidløg et naturligt forsvar – og det er stoffet allicin. Allicin beskytter hvidløget mod bakterier og svampe, som netop er de organismer, der hyppigst angriber hvidløg.

hvidloeg
Allicin trænger ind i kroppen via fordøjelseskanalen og arbejder indefra!

Hvad er Allicin godt for?

Allicin er et stof der angriber bakterier indefra, og selve allicin-molekylet er meget lille og kan derfor let trænge gennem cellevæggene.

  • Allicin trænger ind i cellerne og angriber indefra
  • Allicin angriber toksinerne – bakteriernes affaldsprodukter
  • Allicin stopper enzymerne, som ellers får bakterierne til at formere sig

Allicin er svært tilgængeligt!

Problemet med allicin er, at det er meget udstabilt, og så har det en meget kort levetid. Det betyder at det nedbrydes kort tid efter indtagelse, og det tåler ikke tilberedelse. I praksis betyder dette, at man ikke får tilført allicin, hvis man indtager hvidløg – hverken råt eller tilberedt.

Hvis man derimod indtager allicin i kapselform, kan du med de rette kapsler, få tilført allicin på en mere effektiv måde, og derved få gavn af stoffets egenskaber.

Forskellige former for tilskud med Hvidløg

sorteloeg
Tilskuddene med hvidløg fås i forskellig koncentration, i både gæret og ugæret udgave. Den gærede udgave fremstilles ved en fermenteringsproces, der gør hvidløget helt sort. Den gærede udgave indeholder derfor naturligt skabte mælkesyrebakterier.

Frygt ikke lugten, produkterne er nemlig oftest tilsat urter eller stoffer, for at minimere lugtgenerne, og for at gøre dem smagsneutrale.

Uanset om du ønsker hvidløg som enkeltstående kosttilskud eller i en fordelagtig kombination med andre virksomme urter og næringsstoffer, så finder du det helt rigtige tilskud hos JalaHelsekost.

Er der bivirkninger ved at tage hvidløg?

Allicin kan ud over den generende skarpe ånde efter indtagelse give irritation i fordøjelseskanalen. Derfor kan der hos nogle mennesker ses overfølsomhed for allicin i form af mavesmerter. Hos nogle mennesker ses også kløe hvis stoffet kommer i kontakt med huden. Dette skulle ikke være tilfældet med fermenteret hvidløgsekstrakt i det allicin her er omdannet til andre mere stabile sulfider.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os