Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Vindruekerne

Vi er vant til at spytte dem ud, men faktisk er vindruekerner ret gode for os. De indeholder nemlig antioxidanter og flavonider

vindruekerner kan være med til at beskytte din krop mod de frie radikaler!

Læs mere om Vindruekerner her >>

Hvad er vindruekerner?

Vi er mange der ikke kan fordrage vindruer med kerner, men det er faktisk en fejl at vælge dem fra. De indeholder nemlig både antioxidanter og flavonoider, der kan være med til at mindske oxidativt stress.

Flavoner eller Flavonoider er en gruppe kemiske stoffer, som findes naturligt i frugter, grøntsager, teer, vine, nødder, frø, og rødder.

Antioxidanter er, som navnet lyder, et kemisk stof der modvirker celler i at oxidere. Antioxidanter findes især i bær, grøntsager, korn og nødder.

vindruekerner
Det er netop de 2 ovenstående stoffer, der gør vindruekerner spændende som kosttilskud.

Vindruekerneekstrakt

De fleste tilskud med vindruekerner er fremstillet som ekstrakt. Vindruekerneekstraktet bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Det maksimale anbefalede indtag er 300 mg pr. dag, og det kan altså være svært at spise så mange vindruer hver dag, og dyrt!

En undersøgelse har vist, at vindruekerneekstrakt er meget biologisk tilgængeligt, og kan virke som beskyttelse mod DNA-skader, frie radikaler og den iltning af fedtstoffer, som disse frie radikaler forårsager. Dog findes der ikke nok videnskabelige beviser på denne egenskab, og det er altså ikke godkendt som naturlægemiddel.

Er der bivirkninger ved vindruekerner?

Vindruekerner har endnu ingen kendte bivirkninger, og kan indtages efter behov.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os