Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Baldrian & Humle

Baldrian er en staude der vokser i våde områder i Europa og kølige regioner i Asien og Amerika. Dens nuværende popularitet skyldes dens beroligende og søvnfremmende effekt. Ligeledes viser undersøgelser at Baldrian kan have positive virkninger overfor angst og uro. Kombineret med Humle, som er en beroligende urt, får du en endnu mere beroligende og afslappende virkning.

Hos Jala Helsekost finder du et stort udvalg af kosttilskud med de populære stauder - Baldrian & Humle

Læs mere om Baldrian & Humle her >>

Hvad er Baldrian & Humle?

Baldrian er også kendt som valeriane, og er et af de mest anvendte naturmidler mod uro og søvnløshed gennem tiderne. I Danmark er produkter med baldrian godkendt som naturlægemidler. Det giver dig en vis sikkerhed for kvaliteten af produkterne og deres indhold af de stoffer, der menes at have en beroligende og afslappende virkning.

Baldrian stammer fra roden af valerianeplanten. I dag har store dele af verden fået øjnene op for det afslappende middel.

Humle er en bitter urt vi bedst kender som bærende ingrediens i øl, men humle besidder også mange andre sundhedsmæssige fordele. Humle bruges nemlig også traditionelt som et beroligende middel, der sammen med baldrian giver den bedste beroligende effekt.

Der er undersøgelser der viser at humles blade indeholder kemikalier, der har en beroligende virkning. Du kender det nok fra når du drikker et par øl, så får man en varm og døsig fornemmelse i kroppen.

Hvornår kan Baldrian & Humle hjælpe mig?

Baldrian og Humle kosttilskud er udviklet for dig, der har problemer med en urolig søvn, rastløshed, stress eller andet, der giver dig uro eller problemer med at sove. Hvis du kan nikke genkendende til en af disse problemer, så kan Baldrian og den forstærkende humle, som tilsammen giver en beroligende virkning hjælpe netop dig. Baldrian & Humle er oftest rene naturprodukter og er ikke vanedannende. Tilsætningen af humle og det ideelle forhold mellem de to plantesubstanser forstærker virkningen af baldrian-roden og virker yderligere beroligende.

Baldrian og Humle kan også bruges til at lave en beroligende & afslappende te, som du kan indtage inden du skal sove.

Er der bivirkninger ved Baldrian & Humle

Baldrian har ingen særlige bivirkninger. Effekten af at tage kosttilskud med baldrian og humle over længere tid er dog endnu ukendt. Derfor bør du kun bruge baldrian og humle til kortere periode med søvnløshed. Desuden anbefales det ikke at tage baldrian, hvis du skal køre bil eller betjene maskiner, da midlet kan sløre reaktionsevnen.

Det er ikke bevist at der er nogen problemer med at drikke alkohol samtidig med at du bruger baldrian og humle. Man kender ikke virkningen af baldrian under graviditet og amning, og derfor anbefales det ikke til gravide og kvinder der ammer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os