Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Propolis produkter

I denne kategori finder du tilskud med det effektive propolis, der er et naturprodukt. Propolis anvendes ofte ved irritation i svælg og hals.

Propolis indeholder bioflavoider, der har en antioxidant effekt!

Du kan læse mere om propolis lige her.

Hvad er Propolis?

Propolis er et naturprodukt der består af 30 % voks og pollen, 20 % flavonoider og op til 50 % harpiks. Propolis er på mange måder biernes immunforsvar, og danner en antibakteriel base for bierne- et faktum, der siger noget om stoffets potentielle betydning for os i dag i en tid, hvor vores eget immunforsvar bliver dårligere og dårligere.
propolis

Hvilke egenskaber har Propolis?

Der findes endnu ikke nok fyldestgørende forskning omkring propolis til at fastslå bestemte gavnlige virkninger. Men dog er mange propolis produkter udviklet til bestemte formål, da man ved at Propolis har antibakterielle egenskaber.

Er der bivirkninger ved Propolis?

Den eneste kendte bivirkninger ved Propolis er, at folk der i forvejen er allergiske over for bistik eller pollen, kan få allergi ved påføring på huden. Allergien viser sig i form af hudrødning, hævelse og kløende udslæt.

OBS: På grund af utilstrækkelige undersøgelser bør gravide ikke tage propolis. Ligeledes bør det undgås under amning som muligt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os