: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Propolis produkter

I denne kategori finder du tilskud med det effektive propolis, der er et naturprodukt. Propolis anvendes ofte ved irritation i svælg og hals.

Propolis indeholder bioflavoider, der har en antioxidant effekt!

Du kan læse mere om propolis lige her.

Hvad er Propolis?

Propolis er et naturprodukt der består af 30 % voks og pollen, 20 % flavonoider og op til 50 % harpiks. Propolis er på mange måder biernes immunforsvar, og danner en antibakteriel base for bierne- et faktum, der siger noget om stoffets potentielle betydning for os i dag i en tid, hvor vores eget immunforsvar bliver dårligere og dårligere.
perikon

Hvilke egenskaber har Propolis?

Der findes endnu ikke nok fyldestgørende forskning omkring propolis til at fastslå bestemte gavnlige virkninger. Men dog er mange propolis produkter udviklet til bestemte formål, da man ved at Propolis har antibakterielle egenskaber.

Er der bivirkninger ved Propolis?

Den eneste kendte bivirkninger ved Propolis er, at folk der i forvejen er allergiske over for bistik eller pollen, kan få allergi ved påføring på huden. Allergien viser sig i form af hudrødning, hævelse og kløende udslæt.

OBS: På grund af utilstrækkelige undersøgelser bør gravide ikke tage propolis. Ligeledes bør det undgås under amning som muligt.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader