Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba, eller tempeltræ, er et gammelt helligt træ i fjernøsten som længe er brugt som naturmedicin.

Vores udvalg af gingko biloba er bredt, og hvis du vil læse mere om ginkgo generelt og vores brands kan du gøre det lige her >>

Hvad er Ginkgo Biloba - Kosttilskud

Ginkgo Biloba er en ældgammel træsort, der stammer fra Kina. Dog er den ikke så vidtvoksende som den var engang. De tidligst registrerede anvendelser af træets som naturmedicin stammer tilbage fra Kina, og det 15. århundrede.

Gingko Biloba - Virkning?

Selvom mange tror, at ginkgo biloba er et effektivt naturlægemiddel mod hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær og træthed hos ældre mennesker. Dog er der ingen anderkendte virkninger ved Gingko Biloba. Det skal dog ikke tolkes som om, at der ingen videnskabelige undersøgelser er omkring tempeltræets virkning. Der er masser, og massere af undersøgelser og der er da også nogle af dem der peger på reelle virkninger. Dog ingen mærkbare virkninger for raske mennesker.

Ginkgo Bilobas høje indhold af flavanoider, som også er en slags anti-oxidanter er dog en indikator på at træet har nogle gode naturlige egenskaber.

Du skal altid mærke efter, om du er ramt af bivirkninger. Der er få milde bivirkninger ved høje doser af Ginkgo Biloba som er: mavebesvær, svimmelhed og hovedpine. Det regnes dog for et sikkert kosttilskud.

Husk, at hvis du tager medicin på recept eller anden forstyrrende medicin, skal du rådfører dig ved en læge inden brug af ginkgo biloba.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os