Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ginseng

Ginseng er en meget populær rod, der bruges i kinesisk traditionel medicin. Den er af mange kendt som en god erstatning for koffein.

Kosttilskud med ginseng fås både som kapsler og i flydende form!

Læs mere om Ginseng her >>

Hvad er Ginseng?

Ginseng er en af de bedst kendte anvendte planter i østen. Planten blev fundet for over 4000 år siden i Koreas dybe skove. I begyndelsen var ginseng forbeholdt de finere folk, og var en dyr fornøjelse. I dag er ginseng for alle, og kan købes i de fleste helsekostbutikker.

De aktive stoffer i ginseng kaldes ginsenosider. De udvindes af ginseng plantens rod, der skal vokse fem til seks år, før den må høstes.

ginseng
Ginsengroden har en sjov, menneskelignende krop, og den er så eftertragtet, at hver rod koster flere hundrede kroner.

Der findes flere forskellige former for ginseng, men den mest almindelige er koreansk ginseng. Koreansk Ginseng kaldes også for Panax. De andre former for Ginseng omfatter japansk, vietnamesisk og amerikansk og russisk ginseng.

Sådan virker ginseng

Ginseng indeholder mange forskellige ginsenosider samt østrogenlignende stoffer, der hævdes at have en virkning forskellige steder i kroppen og på forskellige tilstande. Dog findes der ikke nogle godkendte anprisninger for ginseng endnu.

Ginseng kan dog virke opkvikkende, og bruges som erstatning for koffein i mange lande.

Det skal du kigge efter:

Der er stor forskel på indholdet af ginseng i de forskellige produkter på markedet, og de angives på forskellige måder:

  • Mængden af ginsengrod
  • Mængden af standardiseret ginsengekstrakt
  • Mængden af ginsenosider

Værd at vide når du tager Ginseng:

Det er vigtigt at pointere, at hvis du tager medicin samtidig med at du tager kosttilskud med Ginseng, kan du risikere at disse præparater påvirker hinanden.

Det kan for eksempel ændre måden du optager, omsætter og udskiller medicinen på, hvilket kan påvirke medicinens virkning. Tal derfor altid med din læge hvis du tager medicin og overvejer at prøve ginseng.

Forskellige former for Ginseng

ginseng
Du kan få ginseng i flere forskellige former, fx kan du købe roden i frisk eller tørret form, som kosttilskud i pilleform, drikkeklare ginseng-shots og har du grønne fingre, så kan du endda dyrke din egen ginseng rod.

Ginseng kapsler

Er til dig, der gerne vil få dækket dit ginseng behov hurtigt og nemt. Du finder både blandingsprodukter, men også den rene Panax ginseng.

Et populært blandingsprodukt er Maximum Extra Ginseng fra Natur drogeriet, der indeholder hele 13 forskellige vitaminer, 10 forskellige mineraler og selvfølgelig ginseng. Find den lige her >>

Flydende Ginseng

Du finder oftest flydende Ginseng i en blanding af andre energigivende planter eller urter. De flydende tilskud har tit fokus på at give dig mere energi.

Du finder især tilskud med flydende ginseng fra det anerkendte brand Gerimax. Du finder bl.a. Ginseng flydende energikur, der kan hjælpe dig med, at vedligeholde og forbedre din præstationsevne og koncentration. Find den lige her >>

Ginseng Te

Da ginseng kommer fra en rod, kan den også indtages som te. Som nævnt tidligere kan de aktive stoffer i ginseng minde lidt om koffein. Derfor kan ginseng te være en god erstatning for den meget koffeinholdige kaffe.

Find Ginseng te fra populære Pukka, lige her >>

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os