Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Æbleeddike

Æbleeddike er i de seneste par år blevet populært at tage som kosttilskud, og du finder et stort udvalg på JalaHelsekost.

Undgå den sure smag af æbleeddike og prøv den i kapselform!

Læs mere om Æbleeddike her >>

Hvad er Æbleeddike?

Æbleeddike er et naturligt produkt, og hovedingrediensen er som navnet hentyder, æbler. Æbleeddike fremstilles ved at sukkeret der findes i æbleskræl og æblekød gæres. Æblesyren giver eddiken farve, men også den lugt som karakteriserer æbleeddike.

aebleeddike
Tidligere kunne du kun købe æbleeddike i flydende form, men det kan være en sur fornøjelse. Derfor er der udviklet æbleeddike kapsler, der er nemme at få ned.

Hvad er æbleeddike godt for?

Æbleeddike er især kendt af mange, som et produkt der kan have positive virkninger for huden, og fordøjelsen. Dette er dog ikke videnskabeligt bevist, men noget man må prøve sig frem til. For mange kan æbleeddike også være med til at mindske følelsen af oppustethed. Måske du har hørt om nogle der drikker æbleeddike i vand? Dette har længe været populært, dog kan det være svært at få ned pågrund af dets lidt skarpe smag.

Hvad består æbleeddike af?
Æbleeddike indeholder mange vitaminer og mineraler. Bl.a. indeholder det:
  • Kalium
  • Natrium
  • Calcium
  • Vitaminerne A, B1, B2, B6 og C.

Sådan virker æbleeddike

Som nævnt ovenfor, indeholder æbleeddike mineralerne kalium og natrium, som spiller en stor rolle for regulering af det osmotiske tryk, altså det tryk som opstår på de to sider af cellemembranerne. Det er også disse der regulerer syre base balancen.

Desuden er disse mineraler gode for nerver, muskler og ph balancen.

Måske du tænker, kan man få for meget syre af at tage æbleeddike? Svaret er nej, for selv om det lyder paradoksalt, virker æbleeddike faktisk basisk, og ikke surt i stofskiftet. Denne virkning skyldes rigdommen af basisk virkende mineraler. Syrerne i æbleeddike optages gennem tarmen og forbrændes i cellerne, således at man ikke får nogen ”sur” fornemmelse.

Er æbleeddike det samme som Æblecidereddike?

Måske du i din jagt på æbleeddike faldt over produktet æblecidereddike? Dog må du ikke lade dig narre af , at navnene minder om hinanden. For der er faktisk ikke tale om samme produkt.

Æblecidereddike er i modsætning til æbleeddike æblesaft, som er gæret til cider og derefter syrnet til en eddike. Æbleeddike derimod har aldrig været en cider og er desuden sødere i smagen.

Sådan virker Æbleeddike kapsler

Du får et koncentreret indhold af æbleeddike, og så er de altså meget nemmere at få ned, end et glas vand med olie. De bliver oftest tilsat chrom, da chrom kan være med til at støtte blodsukkerbalancen. Dette tilsættes så du får mest muligt ud af kapslerne.

Æbleeddike Kapslerne skal altid tages med et stort glas vand!

Er der bivirkninger ved æbleeddike?

Æbleeddike er oftest et rent natur produkt, og du vil derfor ikke opleve bivirkninger ved at indtage æbleeddike kapslerne, som angivet på pakken.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os