Køb for kr. mere, og få fri levering

Aloe vera

Aloe Vera er en plante som er kendt for rigtig mange gode ting. Det er ikke kun som kosttilskud, at Aloe Vera er verdenskendt, dens mange gode egenskaber bruges i alt fra mad og drikke til cremer og hygiejneartikler.

Du kan læse mere om hvordan kosttilskud med Aloe Vera kan gavne din krop, lige her >>

Hvad er Aloe Vera

Aloe Vera er en flerårig sukkulent hvis blade er fulde af en slags gel, der har et meget højt indhold af vand. Det menes, at Aloe Vera stammer fra Syd Afrika, men i dag vokser den overalt i verden hvor klimaet passer den. Den elsker varme og tørre klimaer. Aloe Vera er nok mest kendt som en ingrediens i produkter beregnet til udvortes brug. Her kan den give en kølende, fugtgivende og beroligende følelse på huden.

Aloe Vera er også brugt i madlavning og i drikke. Vi har også læskedrikkene i vores sortiment, men disse indeholder meget lidt af planten, så den har en meget minimal effekt på kroppen.
Derudover kan man i mange lande få desserter med Aloe Vera smag, og en slags gelé der indeholder gelen fra Aloe planten.

Aloe Vera Kosttilskud

Aloe Vera i kosttilskud er ikke noget nyt, men det er ikke ligeså populært som Aloe Vera i cremer osv. til udvortes brug. Avivir og Pukka laver hver især en fremragende Aloe Vera Juice. En juice betyder at det er ren saft fra Aloe Vera plantens inderste "kød", som har et højt indhold af vand og næringsstoffer.

Aloe Vera Drik Virkning

Aloe Vera drik, eller juice, har mange gode virkninger i kroppen. Herunder vil vi gå igennem de virkninger som Aloe Vera drik kan have i kroppen ved daglig indtagelse

  • Immunforsvar

  • - Et højt indhold af mikroorganismer og den beroligende effekt på maven, hjælper immunsystemet til en normal funktion.

  • Slimhinder og hud

  • - Aloe Vera juice kan bidrage til at vedligeholde en normal hud og slimhinder.
  • Tarmfunktion og fordøjelse

- Aloe Vera kan have en beroligende effekt på tarmene, fx ved indtagelse af kraftige madvarer. Gær-bakterier i aloe veraen giver også en normaliserende effekt på fordøjelsen.

Aloe Vera kapsler

Hvis du skal rejse, eller måske ikke bryder dig om smagen af den rene aloe vera juice, kan du også få kosttilskuddet i pilleform. Både Avivir og Pukka, hver især, har deres varianter af et kosttilskud med aloe vera i pilleform. Disse kapsler har samme effekt som juicen, men er lettere at transportere. Aloe Vera produkter, især Avivir, er også veganske og fulde af polysaccarider. Polysaccharider kan være i form af kostfibre, som findes i komplekse kulhydrater.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader