Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Aloe Vera

Aloe Vera er en plante som er kendt for rigtig mange gode ting. Det er ikke kun som kosttilskud, at Aloe Vera er verdenskendt, dens mange gode egenskaber bruges i alt fra mad og drikke til cremer og hygiejneartikler.

Du kan læse mere om hvordan kosttilskud med Aloe Vera kan gavne din krop, lige her >>

Hvad er Aloe Vera?

Aloe Vera er en flerårig sukkulent hvis blade er fulde af en slags gel, der har et meget højt indhold af vand. Det menes, at Aloe Vera stammer fra Syd Afrika, men i dag vokser den overalt i verden hvor klimaet passer den. Den elsker varme og tørre klimaer. Aloe Vera er nok mest kendt som en ingrediens i produkter beregnet til udvortes brug. Her kan den give en kølende, fugtgivende og beroligende følelse på huden.

Planten har tykke blade, som indeholder en gelé agtig væske i midten. Denne er hvad man presser juice af og laver til piller. Hvis man har den stående i stuen kan man, i tilfælde af brandsår, rifter eller insektbid, knække et blad midt over og bruge gelen til at lindre og rense.

Aloe Vera er også brugt i madlavning og i drikke. Vi har også læskedrikkene i vores sortiment, men disse indeholder meget lidt af planten, så den har en meget minimal effekt på kroppen.
Derudover kan man i mange lande få desserter med Aloe Vera smag, og en slags gelé der indeholder gelen fra Aloe planten.

Aloe Vera - Kosttilskud

Aloe Vera i kosttilskud er ikke noget nyt, men det er ikke ligeså populært som Aloe Vera i cremer osv. til udvortes brug. Avivir og Pukka laver hver især en fremragende Aloe Vera Juice. En juice betyder at det er ren saft fra Aloe Vera plantens inderste "kød", som har et højt indhold af vand og næringsstoffer.

Aloe Vera er et af de naturlige planteprodukter som er mest kendt som ingrediens bagpå diverse pleje produkter. Her har den mange gode egenskaber, og står ofte under det latinske navn Aloe barbadensis. Derfor vil nu gennemgå de forskellige typer af kosttilskud med Aloe Vera, som man kan finde hos Jala Helsekost. Aloe Vera kosttilskud er næsten altid 100% naturlige og af ren kvalitet.

Kosttilskuddene findes ofte i to udgaver som er piller og i en drik eller gelé. Derfor er udvalget ikke så stort som ved andre kosttilskud, vi kan dog garantere at alle dem vi har, er i en fantastisk kvalitet. Læs med herunder for at få mere information om typerne af Aloe Vera, deres fordele.

Aloe Vera - Virkning

Aloe Veras gavnlige egenskaber i kosttilskud er veldokumenterede, og har også stået tidens test. Aloe Vera er nemlig blevet brugt i mange år i traditionel- og naturmedicin, til mange forskellige formål. Herunder gennemgår vi de virkninger som Aloe Vera kosttilskuddene har i kroppen.
  • Immunforsvar
  • - Et højt indhold af mikroorganismer og den beroligende effekt på maven, hjælper immunsystemet til en normal funktion.

  • Slimhinder og hud
  • - Aloe Vera juice kan bidrage til at vedligeholde en normal hud og slimhinder.

  • Tarmfunktion og fordøjelse
- Aloe Vera kan have en beroligende effekt på tarmene, fx ved indtagelse af kraftige madvarer. Gær-bakterier i aloe veraen giver også en normaliserende effekt på fordøjelsen.

Aloe Vera - Drikke

Aloe Vera drik, gél eller juice, har mange gode virkninger i kroppen. Vi har udgaver fra både Avivir og Aloe Vera. Du kan få disse i størrelser fra 0,5 ltr. til 1 ltr. Og Avivir Producerer endda en udgave af Aloe Vera drikken med en naturlig smag af æble.

Aloe Vera - Kapsler

Hvis du skal rejse, eller måske ikke bryder dig om smagen af den rene aloe vera juice, kan du også få kosttilskuddet i pilleform. Både Avivir og Pukka, hver især, har deres varianter af et kosttilskud med aloe vera i pilleform. Disse kapsler har samme effekt som juicen, men er lettere at transportere. Aloe Vera produkter, især Avivir, er også veganske og fulde af polysaccarider. Polysaccharider kan være i form af kostfibre, som findes i komplekse kulhydrater.

Aloe Vera Kosttilskud - Til den billigste pris

Her hos Jala Helsekost har vi altid gode priser, og det har vi da vi altid ønsker at levere den bedste service og det bedste samlede serviceprodukt. Vi forhandler altid gode priser hjem med vores leverandører. Du skal spare helt op til 20% på vores Aloe Vera kosttilskud lige nu.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os