: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Pollen produkter

Hos JalaHelsekost finder du et stort udvalg af Pollen produkter, der består af bipollen. Tilskud med bipollen består bl.a. af aminosyrer, glucosider og fructose.

Læs mere om vores Pollen produkter her >>

Hvad er Pollen?

pollen produkter
Pollen er det blomsterstøv bierne samler fra planter og blomster, og blander det med en lille dosis af en udskillelse fra deres spytkirtler eller nektar.

Når pollen er opsamlet, bringes den til bikuben, hvor den pakkes i honningkageceller. Efterfølgende dækkes overfladen af den samlede pollen med et tyndt lag honning og voks, som tilsammen skaber bivoks.

Hvordan indtager jeg pollen?

Bipollen er et fødevare produkt og virker hurtigere og mere effektivt, når den tages sammen med et måltid. især sammen med frugt, der kan være med til at forstærke aktiviteten af den friske pollen.

Det kræver ikke meget mere en 2-3 teskefulde om dagen, for at udnytte de egenskaber bipollen har. Prøv at drysse lidt over din morgenmad, put noget i din smoothie, eller drys det over din salat.

Protein i bipollen

Der findes 22 aminosyrer i bipollen, bl.a. alle de essentielle, hvilket gør bipollen til et meget anvendeligt proteintilskud.

Antioxidanter i bipollen

Bipollen indeholder phytokemikalier, herunder flavonoider, carotener og phytosteroler, og kan derfor være en kilde til antioxidanter som f.eks. lycopen, quercetin og beta-caroten.

OBS: Undgå at opvarme bipollen hvis du går efter at få fordelene ved bipollen, da alt for mange aktive stoffer vil blive ødelagt ved opvarmningen.

Ligesom honning frarådes til børn under 1 år skal man heller ikke give sit barn under 1 år bipollen.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader