Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Pollen produkter

Hos JalaHelsekost finder du et stort udvalg af Pollen produkter, der består af bipollen. Tilskud med bipollen består bl.a. af aminosyrer, glucosider og fructose.

Læs mere om vores Pollen produkter her >>

Hvad er Pollen?

pollen produkter
Pollen er det blomsterstøv bierne samler fra planter og blomster, og blander det med en lille dosis af en udskillelse fra deres spytkirtler eller nektar.

Når pollen er opsamlet, bringes den til bikuben, hvor den pakkes i honningkageceller. Efterfølgende dækkes overfladen af den samlede pollen med et tyndt lag honning og voks, som tilsammen skaber bivoks.

Hvordan indtager jeg pollen?

Bipollen er et fødevare produkt og virker hurtigere og mere effektivt, når den tages sammen med et måltid. især sammen med frugt, der kan være med til at forstærke aktiviteten af den friske pollen.

Det kræver ikke meget mere en 2-3 teskefulde om dagen, for at udnytte de egenskaber bipollen har. Prøv at drysse lidt over din morgenmad, put noget i din smoothie, eller drys det over din salat.

Protein i bipollen

Der findes 22 aminosyrer i bipollen, bl.a. alle de essentielle, hvilket gør bipollen til et meget anvendeligt proteintilskud.

Antioxidanter i bipollen

Bipollen indeholder phytokemikalier, herunder flavonoider, carotener og phytosteroler, og kan derfor være en kilde til antioxidanter som f.eks. lycopen, quercetin og beta-caroten.

OBS: Undgå at opvarme bipollen hvis du går efter at få fordelene ved bipollen, da alt for mange aktive stoffer vil blive ødelagt ved opvarmningen.

Ligesom honning frarådes til børn under 1 år skal man heller ikke give sit barn under 1 år bipollen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os