Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Kollagen

Kosttilskud med kollagen er blevet utrolig populært i Danmark, hvilket ikke er helt uden grund. Kollagen er et protein, som findes naturligt i huden og er en essentiel byggesten til bl.a. hud, knogler og brusk. I takt med at vi aldres, falder kroppens egenproduktion af kollagen dog, og derfor skal det tilføres udefra.

Hos Jala Helsekost finder du et stort udvalg af kosttilskud med det populære kollagen i både pulver- og tabletform.

Hvad er kollagen? 

Du har sikkert allerede hørt om kollagen. Men måske er du ikke helt sikker på, hvad det er, eller hvorfor du kan have gavn af det. Det kan du blive klogere på her. 

Kollagen er et protein, som dannes i huden. Det bidrager til at holde huden elastisk, hvilket forhindrer huden i at blive rynket. Derudover er kollagen også en vigtig del i opbygningen og vedligeholdelsen af knogler og brusk. 

Kollagen dannes som nævnt i huden, men du kan booste kroppens indhold af kollagen igennem din kost. Der er mange forskellige fødevarer, som indeholder kollagen - særligt fed fisk, æg og andre animalske produkter. 

Over tid svækkes kroppens evne til selv at producere kollagen, hvilket er én af årsagerne til, at vi udvikler rynker, når vi ældes. Du kan som sagt supplere kroppen med kollagen igennem din kost. Dog kan det være svært at spise sig til et optimalt kollagen-niveau. Derfor kan du supplere med kosttilskud, så du får dækket dine kollagenbehov.

Kosttilskud med kollagen

Der findes et væld af kosttilskud med kollagen på markedet og der er noget for enhver smag. De fleste kollagentilskud kommer i form af pulver eller tabletter, hvilket har hver sine fordele. Nogle mener, at kollagen i pulverform optages hurtigere i kroppen, men i sidste ende vil begge løsninger bidrage til at give dig alt den kollagen, som du har brug for. 

Mange kollagentilskud er udvundet af fisk, da de er fulde af kollagen. Man kunne derfor frygte, at det ville give en ubehagelig fiskesmag i kosttilskuddet. Heldigvis bliver fiskesmagen skjult af naturlige smagsstoffer, som gør tilskuddet meget mere delikat.

Kundernes favoritter

Man kan hurtigt fare vild i de mange kosttilskud. Vi har derfor samlet tre af vores kunders favoritter indenfor kosttilskud med kollagen. Du kan lære dem at kende her og blive inspireret.

VILD NORD Marine Collagen GOLD - 300 g. 

Marine Collagen Gold fra VILD NORD er et kosttilskud i høj kvalitet med et højt indhold af kollagen. Det hjælper dig med at opnå en stram og elastisk hud samt mindske chancen for naturlige alderstegn i form af rynker og fine linjer. 

NDS Multi Collagen Total - 225 g. 

Dette kosttilskud giver dig et boost af kollagen - og så er det endda i pulverform. På den måde kan du nemt tilsætte den anbefalede dosis i et glas vand, juice eller smoothie. Sværere behøver kosttilskud ikke være. 

Biosym MoveFlex Collagen (30 kap) 

Dette kosttilskud fra Biosym indeholder ikke kun kollagen, men også boswellia serrata samt vitamin C, mangan og kobber. Boswellia bidrager til en normal funktion af leddene. Vitamin C bidrager til en normal dannelse af kollagen, mens kobber og mangan bidrager til at vedligeholde et normalt bindevæv og normale knogler.Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os