: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Forårsudsalg: Spar op til 50% - Se alle tilbud her >>
Natur Drogeriet TryptoNAT (120 kapsler)
Natur Drogeriet

Natur Drogeriet Tryptonat - 120 Kap.

Varenummer:17239
Spar -1%

164,95 kr

Spar 42%

289,95 kr

Pris nu: 167,95 kr 167.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Natur Drogeriet TryptoNAT er et naturligt kosttilskud, der er sammensat af en unik kombination af L-tryptofan, B-vitaminer, Magnesium, Baldrian, Passionsblomst og Kamille, som tilsammen hjælper med at fremme en lettere indslumringsfase og dermed en dybere søvn.

  TryptoNAT er et kosttilskud, som har opnået stor anerkendelse for sin effektivitet og naturlige kvalitet og er derfor blevet danskernes foretrukne søvnmiddel fra naturen. Det er især velegnet til personer, som oplever langvarige søvnproblemer, der kan føre til stress, depression, overvægt og skade på de kognitive funktioner.

  En unik naturlig kombination
  Natur Drogeriet TryptoNAT indeholder en naturlig kombination af mineraler og urter, som aktivt hjælper med at løse søvnproblemer. Baldrian, en plante der i århundreder har været anvendt som et naturligt søvnmiddel. Baldrian har en sløvende effekt, der i samspil med Magnesium og andre ingredienser hjælper med en trættende følelse, der forkorter indslumringsfasen. Med indslumringsfasen forstås perioden kort inden søvnen indtræffer, og det er netop her mange får problemer med at nå en decideret søvn.

  Natur Drogeriet - En helsefavorit
  Natur Drogeriet er kendt for at levere nogle af Danmarks mest populære og effektive kosttilskud. Deres fokus på naturlighed, bæredygtighed og kvalitet gør dem til en unik og troværdig helseleverandør. Med mere end 75 års erfaring i branchen har Natur Drogeriet samlet et bredt og anerkendt sortiment af naturlige og effektive kosttilskud samt økologiske fødevarer.

  Derfor bør du vælge TrypotoNAT
  TryptoNAT fra Natur Drogeriet er udviklet med faglig forståelse og er baseret på de bedste ingredienser fra naturen. Dette kosttilskud er yderst anerkendt i Danmark og har været det gennem årtier. Hvis du går op i naturlighed, kvalitet og effektivitet, så er Natur Drogeriet TryptoNAT det ideelle valg for dig.

  Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  L-tryptofan500 mg-
  Baldrianrodekstrakt150 mg-
  Passionsblomstekstrakt178 mg-
  Kamilleblomstekstrakt257 mg-
  Thiamin1 mg91%
  Riboflavin(B2)1 mg71%
  Niacin20 mg125%
  Pantotensyre2 mg33%
  Vitamin(B6)10 mg714%
  Folsyre60 µg30%
  Vitamin (B12)2 µg80%
  Vitamin C60 mg75%
  Mineraler: --
  Magnesium75 mg20%
  Zink2 mg20%

Ingredienser

 • L-tryptofan, hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), kamilleblomstekstrakt (Matricaria recutita L.), passionsblomstekstrakt (Passiflora incarnata L.), baldrianrodekstrakt (Valeriana officinalis L.), magnesiumoxid, L-ascorbinsyre, maltodextrin (majs), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), magnesiumhydroxid, nikotinamid, pyridoxinhydrochlorid, zinkbisglycinat, calcium-D- pantotenat, thiaminmononitrat, riboflavin, cyanocobalamin, pteroylmonoglutaminsyre.

Dosering

 • Voksne: 3 kapsler dagligt uden for måltiderne, gerne i forbindelse med sengetid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader