: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Juleudsalg: Spar min. 20-25% - Shop her >>
Natur Drogeriet TryptoNAT (120 kapsler)
Natur Drogeriet

Natur Drogeriet Tryptonat - 120 Kap.

Varenummer:17239
Spar 12%

164,95 kr

Spar 41%

249,95 kr

Pris nu: 145,00 kr 145

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  TryptoNat er et kosttilskud specielt udviklet til dig, som har problemer med urolig søvn og som føler sig træt og udmattet, når du vågner om morgenen.

  Kosttilskuddet indeholder en unik kombination af urter, vitaminer og mineraler, som er specielt udvalgt til at bidrage med en komplet og uforstyrret søvn.

  Baldrian mod urolig søvn
  Der er tilført urteekstrakter fra en langrække forskellige urter, og herunder er det blandt andet værd at nævne baldrian, som bidrager til at du nemmere kan falde i søvn.

  Baldrian kommer fra lægeplanten valeriane, og er en af de mest anvendte naturlægemidler mod uro og søvnløshed. Nogle af de indholdsstoffer som findes i baldrian kan virke som hæmmende signalstoffer eller virke hæmmende på andre signalstoffer i hjernen, og på den måde kan baldrian give en sløvende virkning.

  Bredt indhold af vitaminer
  TryptoNat indeholder et bredt spektre af forskellige vitaminer, som er tilført for at give produktet en komplet effekt. Derfor er der eksempelvis tilført B1 vitamin, B2 vitamin, Niacin, Pantotensyre, B6 vitamin, B12 vitamin og C vitamin som bidrager til at omdanne energi i kroppen.

  Der er også tilført folsyre, som bidrager til at du føler dig mindre træt og udmattet. Alt i alt har alle vitaminerne, der er tilført en lang række forskellige funktioner for kroppen, men det primære formål er at forbedre din søvn og dit energi niveau.

  Magnesium mod træthed
  TryptoNat indeholder også magnesium, grunden til dette er fordi magnesium bidrager til en lange række forskellige funktioner i kroppen, som kan have indflydelse kroppen energi niveau.

  Magnesium bidrager blandt andet til kroppens celledeling, samt at omdanne energi i kroppen, så du føler dig mindre træt og udmattet.

  Trypton*at - Sov bedre
  Produktet indeholder Tryptofan, B-vitaminer, Magnesium, Baldrian, Passionsblomst og Kamille.

  Dette kosttilskud er et produkt hvor ingredienserne er nøje udvalgt. Både Natur Drogeriet og os, har fået rigtig positive kundetilbagemeldelser.

  Årets Kosttilskud i 2016 - Bedste sove kosttilskud
  Trypton*at er også velanset helt generelt på den danske helsescene. Det vandt nemlig prisen som Årets Kosttilskud i 2016.

  Link til producent: Natur Drogeriet A/S

  Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  L-tryptofan500 mg-
  Baldrianrodekstrakt150 mg-
  Passionsblomstekstrakt178 mg-
  Kamilleblomstekstrakt257 mg-
  Thiamin1 mg91%
  Riboflavin(B2)1 mg71%
  Niacin20 mg125%
  Pantotensyre2 mg33%
  Vitamin(B6)10 mg714%
  Folsyre60 µg30%
  Vitamin (B12)2 µg80%
  Vitamin C60 mg75%
  Mineraler: --
  Magnesium75 mg20%
  Zink2 mg20%

Ingredienser

 • L-tryptofan, hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), kamilleblomstekstrakt (Matricaria recutita L.), passionsblomstekstrakt (Passiflora incarnata L.), baldrianrodekstrakt (Valeriana officinalis L.), magnesiumoxid, L-ascorbinsyre, maltodextrin (majs), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), magnesiumhydroxid, nikotinamid, pyridoxinhydrochlorid, zinkbisglycinat, calcium-D- pantotenat, thiaminmononitrat, riboflavin, cyanocobalamin, pteroylmonoglutaminsyre.

Dosering

 • Voksne: 3 kapsler dagligt uden for måltiderne, gerne i forbindelse med sengetid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader