Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Natur Drogeriet
Natur Drogeriet er en dansk virksomhed, der siden år 1945 har udviklet anerkendte og naturlige kosttilskud samt økologiske fødevarer til både voksne, børn og seniorer. I dag er Natur Drogeriet blandt de største indenfor dansk helsekost, og i denne kategori finder du det fulde sortiment.

Læs mere om Natur Drogeriet | Se bestsellere fra Natur Drogeriet

Natur Drogeriet har mere end 70 års erfaring

Natur Drogeriet blev grundlagt i 1945 i en tid, hvor der ikke var mange andre, der arbejdede med helsekost og sundhed. Dengang stormede nye syntetiske og kemiske medikamenter frem, men denne udvikling faldt ikke i god jord hos Natur Drogeriets grundlægger, Dr. A. O. Hansen, der havde stor tiltro til de naturlige stoffer, som findes i urter og planter. Dr. A. O. Hansen var blandt de frontfigurer, som allerede i 1930'erne var med til at importere ginseng til Danmark. Med en vision om at holde hans produkter til helbredelse og sundhed 100% naturlige, startede Natur Drogeriet. Næsten 70 år senere er Natur Drogeriet blandt de største producenter af helsekost i Danmark, og værdierne er stadig de samme: naturlige, pålidelige og effektive produkter til din sundhed.

Danmarks bredeste udvalg af helsekost

Med et sortiment på mere end 800 produkter kan du komme vidt omkring i et helseunivers fyldt med naturlige kosttilskud, økologiske fødevarer og meget mere. Natur Drogeriet har en evig drivkraft for at udvikle nye og innovative produkter. Fælles for hele sortimentet er, at produkterne er baseret på naturens bedste ingredienser, hvilket sikrer den gode kvalitet, effekt og optagelighed.

Naturlige kosttilskud til alle

Natur Drogeriet står bag et hav af populære og anerkendte kosttilskud til din daglige velvære og sundhed. Når du vælger kosttilskud fra Natur Drogeriet, får du et naturligt, pålideligt og transparent produkt i høj kvalitet. Natur Drogeriet tror på kompleksitet, og derfor har de stort fokus på samspillet mellem de aktive stoffer, som findes i planter og rødder. Produkterne er udviklet i samarbejde med farmaceuter, og med et kompromisløst fokus på kvaliteten og optageligheden har Natur Drogeriet valgt at holde produktionen i Danmark. Deres produktion, som er placeret i Hørning, kontrolleres løbende af Lægemiddelstyrelsen og Fødevarestyrelsen. De producerer efter GMP/lægemiddelregler, og deres produktion er godkendt til naturlægemidler samt stærke vitamin- og mineralpræparater. Med andre ord sætter Natur Drogeriet standarden inden for kosttilskud og naturlægemidler.

Bestseller-kosttilskud fra Natur Drogeriet

Der er flere danske bestsellere i Natur Drogeriets sortiment, og nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af de største kosttilskud.

Natur Drogeriet Urte-Pensil
Urte-Pensil fra Natur Drogeriet var et af de første kosttilskud, der så dagens lys i Danmark, og den dag i dag er det stadig en bestseller. Dette kosttilskud indeholder en unik kombination af særligt udvalgte grønne urter og rødder. Tilskuddet er solgt og brugt siden 1976 med fokus på vedligeholdelse af et normalt immunsystem. Læs mere om Natur Drogeriet Urte-Pensil >>

Natur Drogeriet Rødkløver
Rødkløver fra Natur Drogeriet er også en langvarig bestseller. Dette kosttilskud indeholder rødkløver, som anses for at have en lindrende effekt på symptomer forårsaget af overgangsalderen. Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, herunder hele og tørrede blomster samt ekstrakter fra rødkløver. Rødkløver indeholder isoflavoner, som kan regulere østrogenniveauet og afhjælpe hedeture og hormonelle udsving. Læs mere om Natur Drogeriet Rødkløver >>

Natur Drogeriet Tryptonat
Tryptonat fra Natur Drogeriet har længe været populær i Danmark. Dette kosttilskud indeholder L-tryptofan, B-vitaminer, magnesium, baldrian, passionsblomst og kamille. Den unikke kombination kan hjælpe til en lettere indslumringsfase og deraf dybere søvn og kendes også som det “naturlige sovemiddel”. Læs mere om Natur Drogeriet Tryptonat >>

Et univers af økologiske fødevarer

Natur Drogeriet står også bag et hav af sunde, økologiske og unikke fødevarer til hverdagen. Her kan du blandt andet finde ingredienser som loppefrøskaller, lakridsrod, brændenælde, hybenpulver og et utal af naturlige te-varianter. Fælles for deres fødevarer er, at de er unikke og uden tilsætningsstoffer. Prøv kræfter med nogle af de naturlige og unikke fødevarer samt supplementer i din hverdag. Du kan finde alle Natur Drogeriets fødevarer, lige her >>

Køb Natur Drogeriet hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost finder du det fulde sortiment fra Natur Drogeriet, og vi sætter en ære i at tilbyde dig de populære produkter til Danmarks bedste priser. Find dine favoritter fra Natur Drogeriet, bestil dem i dag og modtag dem allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os