Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Natur Drogeriet Søvn
En god nattesøvn er nødvendigt for en hverdag med energi. Natur Drogeriet skaber kosttilskud, baserede på Baldrian og Humle, som hjælper til en dybere og lettere indslumringsfase. Få den gode nattesøvn med hjælp fra naturens sovemedicin.

Læs mere om Natur Drogeriets Baldrian & Humle, lige her >>

Få en god nattesøvn med Natur Drogeriet

Baldrian & humle er de to planteekstrakter som man finder i Natur Drogeriets søvn-tilskud. Baldrian & humle bidrager til en lettere indslumringsfase og hjælper til en tungere og dybere nattesøvn. Baldrian & humle er 100% naturlige ingredienser, som bliver udvundet fra planter. Ingredienserne er b.la. at finde i Natur Drogeriets bestseller-tilskud ved navn Trypto*nat.

God søvn til børn
Natur Drogeriet har udviklet deres populære søvntilskud til den yngre målgruppe. Søvn er om noget vigtigt i en tidlig alder, og desværre døjer mange børn med forstyrret søvn, hvilket går udover energiniveauet dagen efter. En god søvn er essentielt for alle aldre, men især i det små aldre er det vigtigt, da kroppen bruger mange ressourcer på at vokse og udvikle sig. En egenskab som koncentrationsevnen er også påvirket af søvn, og flere undersøgelser understøtter at god søvn har stor betydning for indlæringsevnen. Find Natur Drogeriets bestseller-tilskud Trypto*nat i kids udgaven, som er tilegnet børn.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os