Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

NDS
NDS der står for Nutrient Delivery System, er en britisk virksomhed som distribueres af danske Engholm. Siden 1997 har NDS leveret problemløsende kosttilskud til det danske helsemarked. Der foretages ingen kompromiser hvad angår kvalitet, hvorfor NDS er det trygge valg for dig og hele familien. NDS er eksperter i Probiotika, Vitaminer og meget mere, find din favorit nedenfor.

Læs mere om NDS, lige her >>

NDS - Sundhed fra naturen

NDS er en familieejet virksomhed med mere end 20 års erfaring på helsemarkedet. Deres eksistens har kastet en flot række problemløsende bestsellers af sig, og de er blandt andet anerkendte for deres ekspertise indenfor Probiotika. NDS råder i dag over et bredt sortiment af naturlige kosttilskud som alle bidrager til vigtige processer, egenskaber og formål. Siden 1997 har NDS haft en vision om at være identiske med naturen, hvorfor man nøje udvælger de bedste råvarer og ingredienser fra naturen selv. NDS er det naturlige og trygge valg for hele familien.

NDS Mælkesyrebakterier
NDS har haft stor succes med deres mælkesyrebakterier gennem årtier. Specielt deres favorittilskud - NDS Probiotic Classic, har opnået meget opmærksomhed. Mælkesyrebakterier bidrager til mave- og tarmfloraens normalfunktion, som har stor betydning for fordøjelsen. En sund og velfungerende fordøjelse er vigtig for kroppens evne til at håndtere den føde du indtager i løbet af dagen. En stærk tarmflora har tilmed også betydning for immunforsvarets normalfunktion og den generelle sundhed i midterregionen.

NDS Vitaminer
NDS har altid fingeren på pulsen og de arbejder konstant på en innovativ udvikling. Deres mange vitamintilskud understreger deres innovative tilgang til helsekost. Vitaminer har forskellige funktioner, men fælles for alle er at de ikke dannes naturligt i kroppen. Derfor skal alle vitaminer indtages gennem kosten. For mange er det svært at opnå et tilstrækkeligt indtag af de rette vitaminer, hvorfor mange vælger at tyde til kosttilskud. Et kosttilskud med vitaminer hjælper til en sund vitaminbalance, som er ideelt for den generelle velvære. NDS står bag nogle af landets bedste tilskud med multivitamin samt specificerede tilskud med vitaminer.

NDS Kollagen
Kollagen har fået meget opmærksomhed de sidste par år og det er ikke uden grund. Kollagen er et protein som dannes naturligt i læderhuden. Proteinet er kendt for at afhjælpe naturlige alderstegn i form af rynker, fine linjer og træt hud. Ydermere menes det at Kollagen styrker brusk som ligger nær knoglerne. Brusk reducerer gnidningsmodstanden mellem knoglerne og er derfor vigtigt for ikke at risikere slidskader. Man mener sågar at Kollagen kan være med til at styrke brusk i sådan en grad at det kan reducere smerter forbundet med slidgigt. NDS har udviklet fantastiske kollagen tilskud, som alle er udviklet til specifikke formål.

3 favoritter fra NDS

NDS står bag flere end 3 favoritter, men vi hos Jala-Helsekost har udvalgt 3 særlige kosttilskud fra NDS, som du bare må kende mere til.

  • NDS Probiotic Classic

  • Et kosttilskud med mælkesyrebakterier fra 14 forskellige stammer. Det menes at en daglig dose indeholder op mod 20 mia. levende bakterier, som bidrager til en sund balance i mave og tarmfloraen, der har stor betydning for fordøjelsen.

  • NDS Mutli Collagen Total

  • Et unikt kollagentilskud med indhold af 3 forskellige kollagen-peptier. Dette kosttilskud bidrager til stærk og stram hud samt afhjælper naturlige alderstegn. Tilskuddet doseres gennem smagsneutralt pulver.

  • NDS Olivenbladsekstrakt

  • Et kosttilskud med udvundet ekstrakt af olivenblade. Dette tilskud indeholder en stærk mængde antioxidanter og mindst 20% Oleuropein, der er et glykosyleret seco-iridoid. Kortere fortalt en phenolbitter forbindelse der kun findes i b.la. andet kød, oliven og arganolie. En favorit gennem årtier.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os