Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

NDS Probiotika
I denne kategori finder du de populære probiotika-produkter fra NDS. Vedligehold tarmfunktionen og styrk tarmfloraen med de populære mælkesyrebakterie-favoritter fra NDS.

NDS - eksperter i Probiotika

NDS står bag nogle af de mest effektive og populære probitikatilskud på markedet. Ofte forbinder man probiotika direkte med mælkesyrebakterier på grund af den store mængde af levende mikroorganismer, der findes i probiotika. Det kan virke usundt at indtage bakterier, men faktisk kan disse bakterier have en stor indflydelse på din generelle sundhed, tarmflora og fordøjelse. Mælkesyrebakterier er specielt vigtige for at opretholde en sund balance af syre i maven.

Probiotika indeholder normalt flere milliarder levende mikroorganismer og bakterier, men mælkesyrebakterierne er de vigtigste. Disse bakterier hjælper med at opretholde en sund balance af bakterier i mave- og tarmregionen, hvilket er afgørende for fordøjelsen. Derudover hjælper mælkesyrebakterier med at styrke immunsystemet, opretholde slimhinden i tarmene og øge optagelsen af vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Kosttilskud med probiotika anses for at have en mild forebyggende effekt på problemer såsom diarré og andre mave- og tarmrelaterede lidelser.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os